ingen bloggdag.

Är inte på så jättebra humör så orkar inte blogga idag. Valborg idag, trodde jag skulle iväg ikväll men det blev inget....

Har iaf vart på vikingamarknad i kungälv idag, kul. Köpte ett peacehalsband :)


Min mobil strular skitmycket, går inte att ta emot sms direkt, utan måste starta om innan man tar emot det. Måste tydligen ominstallera hela mobilen, igen. Skitmobil!!!! ska ju kunna gå att smsa utan att den krånglar!

arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

happy

Frida är glad!!!

Efter skolan idag, så åkte jag in till polisen med mamma. Vi förnyade våra pass, och tog passfoton som blev _asfula_ !! Jag kommer aldrig visa mitt pass för nån! Var tvungen o ta av mej glasögonen och skit. uschi.

Sen gick jag o mami på torget. Fick köpt en militärgrön jacka, chinos och baslinne på gina tricot, CONVERSE(<3) på nån skoaffär, och en ring, hårinpackning för blekt hår och tights på cubus. I love my mum. Efter shoppingen tog vi en fika, sen mötte vi upp pappa på Willys där vi handlade ^^ Väääldigt mysig dag och jag älskar mina röda converse. <3<3<3

Skoldagen var rätt boring, Engelska Nationella imorse, vilket gick rätt bra. Sen såg vi nån debatt på samhällen och så satt vi vid datorerna och grejade med affischer på grafiskdesignen. :)
Juste, vi kanske ska få egna datorer i trean! Fattaaaa vad niiice!

Haha, nu jamar betty utanför och tvätten väntar på mig downstairs.

Hare.





I LOVE!! <3



chinos, tights, hårinpackning för blekt hår och baslinne




jackan



ringeeeeen :)

ps. jag såg två mustanger idag. drool. :D



new

Ny bakgrund, tyckte den blev lite mer frida lik nu :D

what do yaaa think?

ops, time for det okända, see you later alligator


gaga ohlala

Sitter och kikar på bloggdesigner på bloggdesign.nu. :) Ja, jag vet att jag precis skaffat en ny men det gäller att hålla utkik efter nytt! :)

Usch, imorgon har vi engelska nationella och jag är inte pepp alls :(
Har träningsvärk i hela kroppen idag, haha... inte kul alls. Jag och Nanna tog tåget från ytterby till std idag, aldrig gjort det så det var ju spännande...heeeeeeh. Cyklade hem i regnet med, såg ingenting och nu har mitt hår torkat, och hårsprayen blev helt stel i håret. Så det känns pretty äckligt nu, så ska ta och shower it off.

Jag ska ta och installera massa program till datorn nu, har bara internet, mozilla och msn än så länge... itunes, vlc media player, photoshop och webcameran måste finnas i min dator! Sen kan jag ta med mig min fina nydekorerade laptop till alla cafér och se ut som en stor modebloggare ;) Hahaha omg.



ÅHHH shaaaait, nu kom den übersnygga gula corvetten precis utanför mitt hus!! åh jag dööööööööööööör........droooooool. Såg den imorse i stenungsund, sen åkte den förbi här och nu kom den hit igen :o
Corvette in my heart. Men mustang är min absoluta favoritbil! Jag o nanna satt och kikade lite på blocket förut, och hittade några riktigt snygga mustang gt:s och mach1:s....hihi.



kalla mej bilfreak, men är inte denhär snyggast i världen?

lyxigt

hejschaaaann

Pappa står i köket och lagar mat, verkar det som. Martin, louises pojkvän är här och vi ska äta middag ikväll :)
Min favorit mat dessutom....hihi. Fläskfilé, sås och sallad...... droool.

Hade en kuuuul idrottslektion idag, vi lekte lekar! Det passade mig och nanna pefekt, vi som är så barnsliga :D hahaha! Nejmen det var skojigt.
På bilden fick jag inget gjort, då jag gjort allt jag skulle och vi fick sluta tidigare , precis i tid till bussen.

Juste, min fotolärare är ju bra har jag hört... (nej) imorse började vi tjugo över nio, och så kommer han in tjugo i och säger; "Vadå, börjar vi inte tjugo i?" Way to go, mats! Alltid i tid. Verkligen. Så jag och nanna hann inte fota våra foton :( Vi ska göra det på fredag istället, om mats nu kommer i tid vill säga :P

Jaja, nu skriker pappa på mej att jag ska gå ut med några påsar till bilen.

Ciao ciaooooo........................




nighty night

Jag och louise har kollat på Hollywoodfruarna. Maria är fööör rolig! Så där gulligt snäll och en aning blond.

Ibland känner jag att jag måste skriva ett inlägg, fastän jag inte har nåt att skriva om. Då kan det bli såna här väldigt nödvändiga små inlägg. Men jag vet att ni gillar dem ;)
Nej nu ska jag försöka att lägga mej, kommer ju ta ett tag då louise kommer prata i telefon halva kvällen.....

haha, kan ju bara säga att de här bilderna är ungefär 3 år gamla! Jag gillar jeansen!




Hahahah, jag älskar denhär bilden! De ser ut som två dörrvakter. natthumor.



Drizzle

Hola!

Syster är hemma för en dag eller så, det är mys. Pappa stökar i köket med målarfärg och försöker samtidigt fixa mitt trådlösa internet på min dator, men det går inget vidare. Jag skriver ut papper från polisen. Måste tyvärr offra en IFK-match på torsdag för att gå till polisen. Varför ska de ha öppet till sex på just torsdagar? Nu kommer jag inte få se ifk spela på flera veckor.... :(
Det blev en lång morgon idag, när jag kom på att jag inte börjar för ens tjugo över tio. Hann se lite av Paranormal Egypt innan jag och Mor körde iväg mot kungälv. Lite tjafs om mitt arma hår, det blekta och nästan svinto liknande på vissa ställen. Det är synd om mitt hår.
Alla säger att de smsat mig, jag har inte fått nåt sms? Bara det inte är samma problem som sist, då jag fick ominstallera hela mobilen, och inget fanns kvar. I pray to the almighty.

Det vår-regnar ute. Fine by me, bara det inte regnar när jag cyklar iväg imorgon.

Jag och nanna ska fota i studion imorgon. Vi ska gestalta våran barndröm, allstå vad vi ville bli när vi blev stora. Jag ville bli Arkeolog, ni vet såna som gräver upp saker ur jorden. Tycker fortfarande sånt är intressant. Så jag ska ha skjorta på mig, ett skärp med penslar och en spade i handen. Vad tror ni om det? :)

See you later alligator.



Lille plutten! Betty som minikissemiss :D


Jag vann!

Ser ni vilken söt bloggdesign jag vann? Jag vann den hos http://bloggstyle.se/ !
Jag är jätteglad :D Säg gärna vad ni tycker :)


hemma spa

Idag har jag haft en myyysig hemma-spa dag!
Väldigt skönt och enkelt, började med dusch, behövde inpackning i mitt hår, för det är så skört nu efter blekningen.
Sen tog jag fotscrub till fötterna, jättebra till mjukare fötter. Sen hade jag ju ansiktsmask. Såna här dagar borde man ha en dag i veckan! Nyttigt för huden och håret. :)



Hahaahaha, förlåt för den otroligt snygga bilden!

UKM! (ung kultur möts)

Vi kom till skolan vid halv tio, då var det redan full igång.
Vi hängde av oss jackor och väskor, sen gick vi ner mot teatern och träffade nån scenansvarig. Vi chillade runt ett tag, tills Eddie kom. Då gick vi runt och kikade vad de andra gjorde. Vi käkade buffé som inte alls var god, och Josefina skämde ut Eddie rätt rejält med att säga till Andreas Wijk(stor bloggare och väldigt känd inom bloggvärlden) att han var Eddies stora idol. Haha, naww vad eddie skämdes! :P Roliga kompisar man har. Vid kvart i ett började vi bli nervösa. Det kom mer och mer folk. Andreas Wijk skulle börja showen med en låt.
Showen började, Andreas sjöng hur fint som helst! me like.
Sen rullade det på, artister sjöng och dansade. Jag, nanna och eddie stod backstage och skötte scenmöblering och sånt där. Jag gick runt och fotade ^^
Det var helhäftigt att stå bakom scenen och se allting, man fick ett annat perspektiv på det. :)
Vid halv fyra nån gång var hela showen slut. Då var jag sjukt hungrig och trött så det var skönt att komma hem och äta.. . :) Visserligen satt vi ute och åt, det var jättekallt men mysigt!

Eddie och nanna, alltid lika glada! :D


Nanna + konfrencierna(jobbigt ord) josefina och jonathan(ithink..)


Andreas Wijk sjunger Be mine. Sååå fint.


sorry för de dåliga bilderna, de blir inte så bra när det inte är nåt bra ljus...







Den här killen dansade till michael jackson, asgrym var han! Hoppas han vann :)






Sen vart det paus och vernissage i 45 min :)


Haha, johanna tog en fin bild på oss :P


Sen fortsatte det.






Tog dock inte kort på alla artister, det här var bara några av bilderna :)








chocolate

Sitter med ansiktmask nu...luktar choklad. Yummi....
Ska skriva om hela UKM-grejen alldeles strax, ska bara vänta tills masken har stelnat ;)
Då blir det ett långt inlägg om hela dagen igår!

Stay tuned :D


så kan det vara

snurrigt. det drar lite åt höger.

jag måste sova. hejhej


blondes have more fun

Sitter med en blondering i håret, och jag är så glad! Nu ska jag få bort mitt gula och tråkiga hår :)
Nanna blekte sitt igår, och det var jättefint idag. Blir perfekt till sommaren nu med. Brun hy och blekt hår, kan inte bli snyggare ;)

Pappa står på altanen och fixar med grillen, ikväll blir det något jag aldrig ätit förut; Struts!! Mamma hade helt random köpt det, och jag vet genom skolan att det är jättebra att äta det :) Kommer inte riktigt ihåg varför, men det var väl miljövänligt och nyttigt. Så det ska bli väldigt spännande faktiskt. Är inte lika trött nu heller, blonderingen + grillningen piggade upp mig ;)

Jaja, ska gå och tvätta håret nu, ciao


fake it....


so just pull the trigger

När man har vatten i munnen och slappnar av i munnen åker vattnet ut.
ifall ni ville undra.

Usch damn vad trött jag har varit idag. Direkt när jag kom hem la jag mig bredvid betty på köksgolvet. Men det var inte särskilt bekvämt så jag satte mig här istället.
På bilden imorse höll jag på att somna, och engelskan ville aldrig ta slut. Fick iallafall slippa matslektionen, men fick vänta dölänge på bussen. Men nu är jag äntligen hemma iallafall. Jag använder ordet iallafall väldigt mycket har jag märkt.
Jag ska lägga mej i sängen och se om jag somnar. Väldigt troligt. Ska bli skönt med en kväll utan måsten.
Tyvärr måste jag upp svein tidigt imorgon, men det gör inte så mycket eftersom vi ska på UKM, och det blir nog schmexigt :D Ah, vet inte vad för ord det var, kom precis på det. Haha.

Tyvärr kan jag inte lägga in bilder på datan, för vi ska ominstallera den helt och hållet. Den är så seg. Men då kommer allt att försvinna. Jag som precis installerat massa bra grejer som itunes, vlc, msn mm...ahhh.

hejdå.

bild från idoltripen, man ser mej, eddie och lukas bland massa taxibilar :)

 

 


hallelujahh

ojojoj.

Halv ett kom Sara, amalia och hanna och hämtade mig och Eddie, vi satt typ en och en halv timme i rosabilen till Ullared. Daaamn, vad roligt vi hade! Liten roadtrip ;)
Vi åkte förbi en skylt där det stod "Skärte". Eh, vem skulle vilja bo i Skärte? Liksom... stjärte? Hahaha vad vi skrattade när vi såg den skylten!
Iaf, sara körde hur bra som helst :D
Inne på Ullared tappade jag och eddie bort de andra med en gång, men det gjorde inte så mycket, vi gick för oss själva och plockade på oss massa nödvändiga saker. :) Jag köpte tex; Laptop skin, beatles tshirt, blondering, wax strips, underkläder, balsam,shampoo, hårinpackning, cykellås, katthalsband&kattgodis(jamenar, hallå katterna måste också få leva!) hello kitty tofsar, hårspray, ansikts och fotmask. Det var nog allt :) Jag är iallafall jättenöjd!
Massa beauty stuff ;)

På vägen hem tog vi en liten avstickare till mcdonkis, och så spelade vi hits for kids skivor och nicke och nilla skivor! Eddie satt och skämdes ihjäl, men jag kan "Krokodilen Kaj" låten rätt rejält nu, efter att ha spelat den x antal gånger...

jakdfdjkshfdjksfd

Hejhej!

Jag haaaaaaatar västtrafik! Imorse skulle jag och Nanna ta tåget in, så ropar de ut i högtalarna att det är inställt! Helt utan vidare! Så dåligt. Så vi fick vänta tills 13 minuter över 9, och vi började tjugo över...great.
Men iaf, kom till skolan och fick en uppgift, vi skulle gå ut och fota två bra saker med kungälv, och två dåliga saker med kungälv :) Det gick snabbt, bara det är det var så sjukt kallt ute! Uschi.

Snart ska vi gå och käka, och sen har vi engelskaprov sen hem och plugga tills imorgon :)

ah, sjukt tråkigt inlägg men var tvungen att fördriva tiden lite medans nanna sitter och kollar på sjukligt tråkiga saker på Existenz.





En av dem roligaste natthumor sakerna på existenz :)

nevertheless

Ibland vill man bara ge upp, lägga allt åt sidan och bara vara sig själv.
Det går inte att hålla på med tusen saker samtidigt, att ha en miljon tankar som alla vill samma sak, att nå målet. Målet man satt upp för sig själv, dit ska jag. Men det är inte alltid man hinner, eller orkar dit. Det är då man bara vill lägga allt åt sidan, spendera lite tid för sig själv och försöka igen.

Jag pendlar mellan olika tankegångar just nu. Jag vet inte vad jag själv vill, eller vad som är bäst för mig.
Jag har en sån otrolig lyckokänsla, men ändå är det något knas. Något är fel, något ångestfyllt.
Jag har tusen saker att göra, men vart är motivationen? Jag har tusen saker jag vill göra, och tusen saker jag måste göra. Men jag saknar motivation.

Självkänsla. Motivation. Koncentration.





så. underbart.


strålande

Allstå denhär dagen har varit sjukt bra!!! På nästan alla sätt! Det är inte varje dag det händer...

Iallfall, imorse tog jag och nanna tåget in till ytterby, och buss därifrån, men det är ju inte särskilt viktigt.
Vi hade ukm möte på morgonen, pratade bara om ukm. Sen gick skoldagen vidare and so on and so on.
Efter skolan missade jag och nanna bussen, så vi stannade kvar i kungälv. Vi gick och köpte ett glasspaket och skulle sätta oss på en bänk. När nanna skulle ta första skeden med glass, så gick hennes sked isönder! (vi hade plastskedar) Hahahha, precis när hon tog första skeden också, damn vad jag skrattade. Vi satt där en stund, och käkade daimglass.

När vi gick till bussen såg vi att Cirkus Maximum hade satt upp massa tält och grejer. Sen fick vi syn på en hage, med massa djur i. När vi kom närmre så såg vi att det var kameler, hästar och buffrar! Vi sprang dit och tog kort på dem, och lite längre bort såg vi elefanter med. Hur häftigt är inte det då? Att se exotiska djur mitt i sverige såhär! Haha. Häftigt.

Iallafall, the excitment continues on.
När jag kom till häggvall, så skulle jag gå hem. Så kom det en gubbe, typ i 40årsåldern, med käpp och reflexväst(?!) och när han kom närmre mig så sa han "Hello, my dear!" till mig på klingande engelsk dialekt. Trevligt. Och jag kände honom inte ens. Han hade nog glömt några skruvar nånstans.

Aja, idag blev det en tvkväll :) Mys ere.

Blev medlem i en grym facebook grupp idag med, Hur mår barnen i Tjernobyl? - Strålande!
HAHAHAHA, sååååååå roligt.


hejdå.




Bloggpartner

Ni kanske har sett att jag har annonser på min blogg.
Vill du också tjäna pengar på din blogg? :) Det är superenkelt, bara att klistra in en annonskod i din kodmall. Sen har du också en annons som gör att när folk klickar, köper eller blir medlem får du pengar. Jätte effektivt!
Klicka på annonsen här nedan och bli medlem! :D

Annonser från BloggPartner

i saw the ghost of elvis

hajhaj.

Jag vaknade halv två idag. Helt unbelievable och konstigt.
Just nu sitter jag och lyssnar på musik via Grooveshark, och mama och papa sitter på övervåningen och kollar på Millenium, luftslottet som sprängdes. Jag såg på den sent igårkväll istället :) Hähä.

Pappa har bokat flygresan nu, till tyskland! :D Så den 12e maj sticker vi iväg med flyg till frankfurt, och därifrån hyr vi en bil och ser vart den tar oss. Dänajs.
På torsdag åker jag,hanna,sara,andrea och amalia till Ullared med :) Sara kör rosa bilen! Blir en rolig roadtrip.


Blir nog en rolig liten trip i denhär söta bilen :)



Nu är det bra....nu är det dåligt...nu är det bra....nu är det dåligt.

Hej bloggis, just nu sitter jag med Hannas minilaptop i knät, lite jobbigt att skriva på den här men det går :) Den är jääättesööt! Vi tjejer sitter och kollar på Greveholm på hannas rum :D Jättemysigt. hihihihi.

jajaja, ikväll är det Luftslottet som sprängdes :D Wiiiee, och pappa spelar in det :)

Hihi, men nu ska jag fortsätta se på greveholm, ciao!!!

Ny bloggdesign


lördag 11:30

Nyss hemkommen från stenungsund, varit på arbetsintervju! :) Det gick bra! Hoppas att jag får det.
Var tvungen att gå upp megatidigt, inte direkt jättekul kanske...
Men här hemma städas det, dammsugs det, dammas det mm.... mamma och pappa ska nämligen ha gäster ikväll. Värsta lyxmiddagen också, helstekt Entrecôte med hasselnötssmör och pannakotta till efterrätt. Gott.
Tyvärr ska jag ju inte vara hemma....hihi. Eller vadå tyvärr, jag kommer få det såå mycket mysigare än dem hos Hanna! :D Dä bli mys serrrö.

Klockan är halv tolv bara... Eh vad ska jag göra? Se på lite scrubs, how I met you mother avsnitt som jag spelat in kanske? Inspelningsbar box är det bästa som finns! Man kan spela in massa program på natten, och se det dagen efter :) Igår såg jag på två top model avsnitt, lööööve it.

Jaja, ska sluta babbla nu och försöka göra mej osynlig här hemma....om jag nu lyckas...hehe.


min framtida arbetssplats? ....




dont worry

treeevligt, ska till Jysk imorgon för att prata med en tjej där om sommarjobb :) Blir som en intervju I guess? Hihi. I'm thinking like; don't worry be happy..... Hoppas på det bästa!!
Men ni förstår ju inte hur mycket jag bryr mig, hur mycket jag försöker ändå....

Just nu har pappa kommit hem, handlat massa gott tills ikväll, vi ska grilla fläskfilé och grönsaker. Min mage vill ha mat.
Well well, stay tuned!

min kineskatt Betty ... hon är kind of zÖööwtt... hihi.


hellownies

tjooo

Inte uppdaterat på ett tag, sorry for that.
I onsdags klippte jag mig, det blev bra! Kort, helt rakt i topparna. Precaiiis som jag ville ha det. :)
Igår var jag, nanna och eddie på ett UKM möte, vi ska vara scenpersonal på ukm - ung kultur möts. Så jao, fick vara i skolan tills klockan 7 på kvällen. :P
Nu har vi precis gått in på lektion, men vi har ingenting att göra på denhär lektionen , och våran lärare har typ gått så vi ska snart gå hem vi med. Har ätit glass med :D Yummi.

Ikväll har jag ingen aning om vad som händer, men imorgon ska jag till Hanna :D Mysemys.
Har ingen direkt bloggfantasi denna veckan... lite tråkigt men så är det.

pusspuss.



massa gammal bild på mig, men nästan så blev håret! Så kort iallafall :)


Börja dagen med ett leende



Såhär kort hår hade jag i somras! :) Sommarens mysigaste dag! Vattenskoter ut på en strand, korvgrillning, sen en nice sommarkväll ....  I bakgrunden ser man Fredriks tatuerade arm! Hihi.


Here we go again

Jag och nanna sitter just nu i skolan och jobbar med en skoluppgift, jag sta ta en buss som går 15:26.....
Ska ju klippa mig idag!! Får se hur det blir sen... läskigt.

Åhh, det var så mysigt förut, jag, nanna och eddie gick ut en stund på lunchen, vi satt på en bänk utanför maxi och solade.. :) Solglasögonen var på, och det spelade musik från en affär. Det som fattades var bara en glass! Hihi.
Bild från fotolektionen, sjukt jobbig uppgift! :) Tråkigt att jag blev så ful på den bara..


rubrik är så onödigt!

ojojoj vilken daaaaaaaaaaaag.
nä förresten.. inget speciellt med den.

Fick skjuts av min mami, väldans snällt. Hela klassen skulle skriva ut sina filmaffischer på matslektionen, och det var bara min som kom ut i svartvitt!!! allstå var det något fel på endast min filmaffisch. uhu. Och mats(fotoläraren) sa att han skulle gå och hämta Ellen (grafisk design läraren) men han försvann istället. Han gick säkert och fikade. Som vanligt.
Sen var det roligt. Vi hade volleyboll på idrotten, den idrotten jag älskar mest! Sååå roligt. Men mina armar dog lite.

Det var fint väder idag. Men min väska gick sönder och mitt hår blåste nästan bort, min uppsättning åkte iallafall ner. Det var synd.

Efter skolan följde Nanna och Frida med mej till Downstairs, jag skulle beställa klipptid till imorgon. Sen gick vi till Willys, nanna hade en röd jättesöt cykel.

Beställde klipptid imorgon halv fem, bävar... jag som ville ha långt fint hår! Nu ska jag toppa av det så det blir kort. Hoppas det växer ut tills sommaren.

Neeeej. Jag satt en stund och kollade i spegeln. Varför ska jag klippa mig? När jag äntligen fått lite längd på håret! AHH himla plattång som förstör mitt hår.

jaha nu måste jag gå.

puss och svejs




hittade två svingamla bilder på mej och eddie när vi kollade på Twilight i skolan! :D

jaja, tjingtjong.


to be honest with you

great.

Letar efter billiga flygresor i maj, men allstå det går inte så bra. Har kollat på resor till barcelona, london...you name it. Men sistaminuten resorna är kassa, och hittar inga andra. Så det lutar mest åt tyskland nu faktiskt. I guess that's fine by me... Massa slott, spabehandlingar och såntdär. Relaxing liksom. Hoppas jag. Men london hade vart så nice, vill ju verkligen dit. Dumma ryanair.



lite gnäll och upplysningar.

Allstå jag vill inte tala om min morgon. Men jag gör det ändå.

Jag vaknade. Det var det hemskaste.
Jag hann inte äta, och jag kunde inte cykla för jag har inget lås till cykeln, det har vi brytit upp...
Så jag fick gå. Jag tänkte jag vill inte, jag vill inte hela vägen nästan. Och så missade jag kungälvsbussen, så jag fick ta en texp till myggenäs, och skulle byta till kungälvsbussen där. Men när vi kom dit så körde den ifrån oss. Så busschauffören ringde den, så vi fick åka till stenungsund, dit kom kungälvsbussen. Den fick vända för att hämta upp oss...haha. Sen höll jag på o bli klämd i dörren också, jäkla busschaufför.

Iallafall, dubbelmatte+matteprov väntade, och jag var inte heltaggad. Uschi.
Sen var det lunch, och sen lång matslektion(foto) där vi höll på med en döjobbig och dötråkig uppgift. Hålla på med lager i photoshop.
Sen gick vi och köpte glass och satt i solen och käkade. Efter det gick jag och nanna till bussen, sen gick vi på torget en stund innan jag tog bussen hem :)
Väldigt glad över att jag inte behöver plugga så mycket idag, ska läsa massa ikväll. Mys.

Får se om jag ska klippa mig imorgon med, mitt hår behöver det! Det är så slitet så det känns inte ens som hår längre.
Antingen blir det page, kort bak, långt fram. Eller så blir det att klippa av det, rakt av. Vill egentligen ha långt hår nu, men det växer ju inget när det är så här slitet, så får toppa det. Uhu, mitt hår :( Vill inte.

Jaja, nu har jag gnällt tillräckligt.

ciao

ah förresten, det kanske blir spahelg i tyskland om fem veckor. eller så blir det en långhelg i italien eller london. its up till ryanair att se till att vi kan få ett bra pris på en flygresa. vad tror ni jag vill helst?


hmm... hit eller...


hit eller..



eller hit?! väldigt svårt att bestämma. ja, verkligen.



hej

hej.
jag sitter i skolan.


hejsvej.


I wish this would last forever

Meepmeep.
Grillen är igång, kyckling med grönsaker blir det ikväll. Luktar sommar i hela huset, pappa står på altanen och grillar.
Idag har jag läst. Har äntligen hittat en bok jag vill läsa. En som jag tyvärr redan läst, men som tur är kommer jag knappt ihåg den.
Jag brukade läsa hur mycket som helst, men nu har det inte blivit något på nått år eller två.. lite synd, läsning är så otroligt avkopplande. :) Lite kräsen med böckerna med... hihi. Men nu läser jag Skärgårdsdoktorn, jättebra bok!

Ska plugga lite mer senare, och sen blir det Wipeout! Me like. Kan bara inte fatta att lovet är slut, att jag måste vakna halv sju imorgon och dra mig upp till nånting jag verkligen inte vill till. Uschi. Kunde inte lovet vara en vecka till? Bleh.

nej nu kurrar min mage så ska kika om kycklingen snart är klar! pusshajj



Det positiva med skolan är dom här nötterna dårå..! :D<3 ( inte jag då, allstå...)


Idol 2010!!

tja tja! Ser att min statistik bara går neråt, men har ju inte uppdaterat på länge!

Iallafall, en grym helg har det vart.
I fredags så sov Nanna över, lite tjejkväll :) Vi såg på Zombieland, Miss March och halva Ironman. Sen var Nanna rädd resten av kvällen, hon trodde att det skulle komma zombisar och äta upp henne. Hahaha, alla mina gångar och garderober var tydligen läskiga. Men hon överlevde natten, och jag försov mej men det gick bra ändå.
Klockan tolv kom Fred och hämtade oss och körde mig till stationen, därifrån tog jag en buss till gbg med Lukas, Sofia och Amanda. Vid centralen i gbg så träffade vi Eddie :)
Vi gick i femman, jag köpte en present till pappa och så käkade vi tacobuffé.
Efter det gick vi mot idol, som var bakom svenska mässan. Klockan var då typ 4.

Först stod vi i kö, vi var sist i kön. Sen så kom det några till, och efter ett tag så sa några ansvariga att dom inte kunde ta in mer folk. Så vi gick in genom en dörr någonstans, och var där ett tag. Men vi ville verkligen in, så vi väntade ett tag och gick ner till kön igen, och kom med ändå! Haha :D När vi kom in, fick vi stå i kö typ 2 timmar ändå, i en mörk lagerlokal med typ 1000 pers. fysate.
Sen så kom vi äntligen in, vi satte oss och väntade. Det var typ 200 nummer före oss, så det skulle ta ett tag...men vi underhöll oss bäst vi kunde. Lukas hade dator med sig så han satt och kollade på film, jag och eddie käkade Läkerol, vi hade fått en stor påse med massa sorter.
Egentligen skulle Eddie också sjunga, men han hade glömt en lapp man skulle ha. :/
Men iallafall, vid 21.00 nångång så var det Lukas och Sofias tur!!
Det tog ett rejält tag innan de kom tillbaks, Sofia hade inte kommit vidare, men Lukas hade! Han skulle egentligen bara göra en skojgrej, men han sjöng seriöst istället, och kom vidare . Så han ska sjunga för den riktiga juryn nån gång nästa vecka eller så. Han fick stanna kvar, för han skulle bli intervjuad och ta kort och sånt där, så vi andra gick.
Det är så mysigt att gå i göteborg sent på kvällen, vi gick längs Heden och bort mot centralen, där vi tog en buss kl. 22, kom hem vid kvart över elva nång gång. Så det blev en lååång dag!! :D

Men lägger upp bilderna senare, har inte lagt in dom i datorn än.

pussheeeej.


sunshine!

Det är sol idag! Fy vad mysigt. Och när det är sol, ska man ha shorts! Så idag har jag suttit ute på altanen i shorts, tshirt och tröja och solat... myysigt. Var tvungen och logga in på datorn en snabbis, sen ska jag ta och ringa lite jobb och jobba matte, sen ska jag städa för ikväll kommer Nanna hit. Ska bli jättemysigt, vi ska ha tjejkväll :) Blir kanske lite chatroulette också...hihihi!
Och imorgon ska jag, eddie, lukas, fredrik och sofia till idol. Haha,  vi får se hur det går! Spännande.

see ya later alligator




En somrig kvällsbild på tjörnbron ... :)<3


glamourama

Har precis checkat massa avsnitt av Glamourama, som man kan se gratis på tv3play.

Den här serien består av Anna Hibbs, Petra tungården och Michaela forni. Man följer dessa tjejers liv i stockholms hetaste kvarter. Det är plåtningar hit, fester dit, dejter, jobb mm. De lever verkligen ett glamouröst liv!
De driver också bloggar, Anna Hibbs driver En annan del av Stureplan, och Michaela Forni driver Flest skor vinner. 

Min favorit i programmet är Michaela Forni, hon är så liten och söt! Hon jobbar på Mtv, så hon får intervjua massa kändisar mm.  Hon dejtar också Cimon, från paradise hotel, så han dyker upp i några avsnitt! :)




 Michaela forni.

tänkte bara tipsa om det här programmet ;)



en mysig nyhet ;
tjejkväll med Nanna imorgon!! PUSSSSS


Eddie and the ghost!

Min, Nannas, Eddies och Linas film vi gjorde i ettan! Så sjukt mycket amatör över den men ha förståelse, vi kunde typ ingenting :P
hihihihihihi

"Det är bäst att lägga benen på ryggen!"
"Eddie sluta röra på dej"

Kom ihåg att kolla på failure scenerna i slutet :D


Torsdag

Åkte in till torget idag , för att träffa niclas :) Vi gick till eat, och jag köpte nachos :) Mycket yummiiiii. Jättelängesen jag käkade det faktiskt. Sen gick vi runt i massa affärer. Var jätte trevligt att träffa niclas igen ^^
När jag kom till häggvall, så skulle jag låsa upp min cykel, och då gick min cykelnyckel sönder :o Så nu står min cykel låst där uppe och jag kan inte låsa upp den :( Stackars cykel.

Nu ska jag leta upp tlfn nr till några jag skickat cvs till :)

Uhuuu, idag är det en såndär tråkig dag, inga roliga program på tv alls :( Dåligt.

Haha, nu kom Pysen och hälsade på mig med sitt underliga läte, ett halvkvävt jamande. Sötnos.

eddie o nannaaaaaaaaaaa, saknar er! hoppas ni kan komma imorgon <3

På lördag är det IDOL :D Hoppas vi kan åka dit ^^ Vet en massa som ska dit faktiskt :)


yaya, puss och svej



sötkorven :D



andra sötkorven :D



en closeup på bettys nos!!

hjälp sökes.

men wtf!!!
vad har hänt med min design??
Någon kunnig människa som kan säga mig varför menyn till vänster ligger längst ner på sidan?
Eller är det inte så för er? HEEEEEELP!


damn you, trappa!

höjden av smidighet.
Jag ramlade precis när jag sprang ner för trappan. Slog i rumpan, båda händerna, foten och huvudet.
Tror mamma blev lite rädd när jag skrek, hahahaha. 

Jag är förjäkla smidig ibland.


godbless

effektiv dag.
alla mina lovdagar ser nästan likadana ut.
Jag går runt i myskläder, ofixat hår och nästan inget smink alls.
Idag har jag tvättat, faktiskt :) Så duktigt av mig. Men när jag upptäckte att det satt en spindel, ca 5cm i diameter så flydde jag därifrån. FYSATE vad hemskt!!!!!! Den största spindeln jag sett på länge.
Har lagat mat, kokade pasta som jag skulle ha till kyckling, men sen så upptäckte jag att det fanns potatis kvar i kycklingen. Bra att man kollar efter. Så jag kokade massa pasta förgäves. Men men, bra o ha en annan dag dårå.
Försökte göra en lika god mörkchoklad grej med nötter i som min syster, men det gick ju inte. Brände chokladen och frös den så den blev stenhård. När jag skulle skära den så gick en pyttepytteliten del av kniven av, och hamnade i chokladen. Vågade knappt äta den. Bättre lycka nästa gång :)

Kom precis på att pappa inte kommer hem idag, jahaooo. Klockan är sju och en timme kvar till Anna Anka söker assistent!! Hon är så rolig... och konstig.

Nej nu ska jag gå och smstracka niclas och se vad han har tänkt ut för imorgon. Om han inte har tänkt ut något tänker jag slå han.
(skoja...hihi) eller?

cha chaa

alla heter glenn i göteborg

ciaoo


Var som sagt på match igår, stämning allstå!!
Började med att jag skulle cykla till häggvall, när jag kom utanför dörren regnade det. Tack. Så jag fick cykla i regnet och det resulterade i att mitt hår var helt superfult, så jag stod och grejade med det hela tiden, och mathias, hannas lillebror störde sönder sig på mig. Men vad ska man göra liksooom. :) När vi kom till gbg så hade vi massa tid över, och hanna skulle köpa en bebisbody till en liten bebis, så vi gick och letade efter det i nordstan. Efter det gick vi och åt på mcdonkis. Sen gick vi bort till ullevi , hanna skulle köpa en blåvittshalsduk på blåvittshopen. Jag köpte ett armband och en pin :D Sen gick vi in på arenan. Sjuukt mycket folk. Men Djurgårdens klack var inte särskilt stor... hihihihi.
Matchen började , först tog djurgården ledning, typ i tjugonde minuten eller nåt. Sen gjorde ifk ett mål :) Slutade med 1-1. Rätt kasst spel. Men stämningen blev mycket goare när blåvitt fick in ett mål :) Älskar att stå mitt i klacken och sjunga tills man blir hes.
Nästa match vet jag inte när den blir, men förhoppningsvis snart!

Idag ... är det onsdag. Gick upp tolv idag, orkar inte tänka på vad som ska hända idag.
Imorgon kommer iallafall Niclas hit :)


harebraao.

ullevi på nån match för lääängesen :)


taggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtagg

Jag, Hanna och hennes lillebror står i KLACKEN imorgon!
IFK Göteborg - Djurgården !!!
lääääääääääääääääääääääängtaaarrr
Snart skiner poseidon.


<3

Jag sökte dig och fann mitt hjärta.



tyvärr har jag inte fått uppleva den känslan än... jag väntar fortfarande.


Vädret är kasst, jag behöver klippa mig och mina ord räcker inte till. Även om jag har bloggat i sisådär två år, så känner jag inget direkt sug efter det. Jag får panik efter nån dag när jag inte bloggat ett enda inlägg på en dag, men ibland känner jag att jag orkar inte. Varför ska jag sitta och skriva ner mina dagar och tankar när ingen ändå läser det? Ingen bryr väl sig om att jag hatar matte för stunden, att min buss går om en halvtimme och att jag längtar tills imorgon så jag kan dö? Men sen kommer jag på, det är inte för er jag skriver. Det är för mig själv. Jag skriver av mig, ni behöver inte läsa det eller tycka något om det. Det är mina tankar och mina åsikter.
Det här är min blogg som handlar om mitt liv.


sunday

idag tog jag lite ledigt från bloggandet ;)

Imorse var det jättefint väder, så vi tog en lång promenad! Lite blött i gräset men det gick. Tog massa fina bilder också.
Sen har vi haft lite gäster här, mysigt. Jag och lojs skjutsade precis mormor till kungälvs busstation, där hon tog färdtjänsten till gbg. ^^
Nu är klockan 9, ska checka in om det går nåt bra program.

Imorgon ska jag hjälpa mamma med lite kvitton... kul! Haha. Men vad gör man :)
Läääängtar tills på tisdag!! Fått låna en blåvitt halsduk av linus, så nu vet man att jag hejjar på rätt lag ;)

yaya, see ya imorgon.



lojs och jag idag (: blåsigt!!











:)))))

 


värt

Kom precis hem från Andrea :D Väldans nice kväll, tacos, kubb, dansande, sällskapsspel, mer dans mm :)
Jättekul faktiskt, kul o träffa folk från gamla klassen igen.
När jag skulle hem med moppen, så körde Sara rosabilen framför mig hela vägen! haha, såå gulligt. Så hon, amalia och magdalena satt i den medans jag körde moppe ^^ roligt.

Nu sitter jag och ätar godis och dricker påskmust. Ska väl snart sova... :)


Juste, på torsdag ska jag och niclas hitta på något! Men vi vet inte vad... förslag? ;)


aja, pusshejski

 


visste ni...



...jag tycker om buddhism? Tycker hela buddismen är en soft religion och om jag inte vart född i sve utan i något asienland skulle jag självklart varit buddist :)
Har läst om religionen så vet vad det mesta handlar om.





Zach Braff är min drömkille! Sådär mesigt gullig, men ändå ...pojkvänsmaterial. My secret crush...
Innan jag började se på scrubs visste jag inte vem det var, och jag trodde scrubs var nåt astrist program som jag inte fattade något av. Men jag är sååå glad över att jag började kolla på det! Bästa programmet i världen <3


whatcha say

howdyyyy


mamma , pappa o linus är o köper en Iphone till mamma! Så fuskigt. Jag o lojs stanande heeemma.. så nu har jag installerat Itunes på datan :D Äntligen musik!! Är verkligen såå fint väder ute idag, me like. Perfekt väder för att åka moppe i ;)
Fick ett litet påskägg imorse, så gulligt.
 Nu på dan gör jag inte speciellt mycket, lyssnar på musik och såntdäär, men ikväll ska vi käka god mat och sen åker jag till andrea (:
Haha förresten, vaknade upp med värsta träningsvärken efter allt tennisspelande igår!! Jätteont i armen och ryggen. Great frida... :)

Wellwell, ni får ha en bra påskafton!
pusspuss


good friday

Detta har långfredagen bestått av än;
En tur till gbg med syster, vi hämtade farmor :) Sen käkade vi påsklunch, mycket mysigt. Efter det så åkte de iväg och checkade in mammas jobb, men jag stannade hemma och spelade wii :D Slog rekord i bowling faktiskt^^

Nu håller mamma o pappa på med maten, och linus spelar golf. Det är så mysigt hemma nu, alltid någon här, louise som sitter vid symaskinen, mamma o pappa lagar mat, jag och linus spelar wii. Och nu är farmor här med :) Mysigare kan det inte bli!

Förvänta er inte överdrivet mycket inlägg nu under påsk, man har ju stuff och göra ;)
Längtar lite tills imorgon kväll, påskfirande hos Andrea :D Synd att hanna inte kommer vara där men så är det :(
Första moppeturen på typ ett halvår blir det nog iallafall!! Spännande. Linus var ute och testade den förut tror jag... hihi.

En nyhet! Jag ska införa något som heter "dagens ord!" Det kan vara ett fint ordspråk, eller något jag känner igen mig i eller nån fin låtrad. :)

dagens ord
I dont wanna be anything other than what I've try to be lately


hejpåmej :D


och så vidare

cha chaaa

Spelar Wii med bror min! Jag vinner... har spelat massa tennis, och bowling :D Gött att han tog med det hit. Det bästa är ju att mamma frågade om vi också skulle köpa ett..hihi.

Iaf, idag har vi städat en massa, dammsugit och gjort det fint sattseja. Käkat mat som jag, lojs och linös gjort.
Nu har jag lov :D Så himla nice!!
Imorgon kommer farmor hit och har det så där trevligt, och på lördag är det påskafton, och på kvällen ska jag till Andrea :) verii funnii.

Men nää, nu vill louise se på nån serie, criminal justice.

bye dårå.


HAHAHAHHAHAHA




Humor!!!