in my heart



Jag önskar OS höll på hela tiden. Älskar att se slalom, längdskidor, att känna intensiteten och intrigerna.
Älskar att få se Sverige ta medalj. Sport kan vara rätt kul, faktiskt.
Nu är det bara 1 månad kvar tills den första IFK-matchen för säsongen, jag längtar såå mycket!


sunday bloody sunday

sitter här mitt i köket med pappas dator och skriver i en wordtabell om vilka sommarjobb jag har ringt osv.
Har återtagit kontakten med The Ark, de är grymma! I'll always love them.

Det kan inte sägas för ofta, jag hatar söndagar. de är värst i hela veckan. Även om jag är ledig finns det alltid något übertråkigt som måste göras, tex sommarjobb. :( Skönt att vara ledig imorgon iallafall.

En bra sak är att jag,mamma och pappa kanske ska åka till Stockholm om 2 veckor :)
Mamma skulle på någon sak med jobbet där, och då följer jag och paps med. Bo på hotell mitt i city är inte helt fel. Jag och pappa ska isåfall gå runt en hel dag i sthlm och fotografera, shoppa och självklart besöka Stureplan! :D
Tycker om sthlm, med det blir aldrig min stad.

Har fått leverans av gratisgodis.se, och mammas kommentar; Är du säker på att de inte har stoppat i knark i dethär godiset?
Haha, hon är så rädd för såna saker. Men kan förstå, hur vanligt är det att en sida skickar helt gratis godis till en? Men det är det, man går bara in på deras sida och utför några premier så skickas lite godis helt fraktfritt hem till en :)

nu ska jag väl fortsätta med det jag höll på med....

puss

til kingdom come

hejhejhejhej

igår sov niclas hos mej, så kunde inte skriva nåt inlägg :)
Idag har vi iallafall varit i bäckebol och på kullens. På kullens köpte jag en minipalm och en ros till mig :D Så nu finns det två växter på mitt rum, I like! Min palm har jag döpt till Cocos. För palmer producerar ju kokosnötter... hihi.
Efter det åkte vi till bäckebol, där vi köpte en dator till mamma och en extern hårddisk till mig! :D Så nu kan jag lägga in alla mina bilder, arbeten mm på den så jag slipper förlora dem. :) Den gick på rätt mycket, men mycket plats finns det på den. Inte varje dag vi köper such expensive stuff to me ^^
Mysig dag , (:

Nu har iaf niclas åkt hem, och jag,mamma och pappa håller på att laga tacos. Och lyssnar på Coldplay på spotify så det hörs i hela huset <3 Hihi.

Melodifestivalen ikväll, och vi gillar't :)
På mån,tis är jag ledig och då kanske vi ska gå på bio, Percy Jackson och kampen om åskviggen, har hört att den ska vara bra.

  en sånhär har jag på mitt rum nu, i en vit kruka och vita stenar på jorden, och ett fint hjärta i :)

 



Extern hårddisk med 1tb minne på :D


associationer



Seriöst. Jag tror att denna bilden är tagen vid en av de finaste kvällarna i mitt liv. Och jag menar det till 100%.
En ovanligt fin kväll.  


with sunbeams in my eyes

okej, hallå jag får skärpa mej! Ett inlägg per dag is not good enough för bloggare i min klass ;)
Haha nej men har så sjuuuuukt mycket just nu, denna veckan har varit svin stressande, och jag är INTE van vid stress! Brukar softa och chilla mig igenom skoldagarna, utan att veta riktigt vad som händer.

Men just nu händer allt, det är matte, det är svenska, det är engelska och det är lite mediekommunikation och filmaffisch och vectorloggor hit och dit. Mår ju inte alls bra av stress, har jag märkt. Äter ju inte vanligt, har inte ätit middag idag bara lite godis. Fy på mej.

Iallafall.
Fredag imorgon, Louise kommer hem på en snabbvisit! <3 Blev ju inte det förra veckan så hon kommer hem över en natt imorgon. Kanske kommer Niclas med till mig :D Får snacka med mor och far, vad de tycker om den saken.. hihi :) Jag hoppas. Det skulle vara mysigt.

Oj, nu är klockan redan åtta och jag har inte tvättat än, damn..
Iallafall en kul sak, tror jag. Mamma ska hämta upp ett paket från H&M ikväll! Hoppas innerligt att min jeansjacka och min skjorta kommer!! Längtat så mycket.. att det finaste klädesplaggen ska komma med sista leveransen, dåligt.

Förresten, har ni märkt att det är snö ute? Och som undantag så snöade det golfbollar idag. Eller ängelludd. Eller molnludd. Det såg ut som stora vita,mjuka bollar i luften. Som om alla änglarna hade sprängts. Men det är en hemsk tanke så det tror vi verkligen inte på. Det var fint iallafall. Men sen när jag gick hem så snöade det iskristaller. Tack buddha. Eller snöguden. Eller vem det nu är som sänder ner allt vitt ludd. 

Nu längtar jag efter sallad. En god sallad med gurka, oliver, tomat, paprika, salladsblad, köttbullar. Och pumpakärnor och avokado-olja och italiensk salladskrydda. Frågan är om jag pallar göra en sån?  

Jag får se. Nu ska jag slita mig härifrån.

Puss och kram så länge <3



Hittade den här bilden långt bak i mitt arkiv på bilddagboken, den är mer än 2 år gammal.
Men den är fin. Och somrig. Jag saknar att ha solen i ögonen. Jag saknar solen.

fin dag

Tog tåget in till göteborg med Nanna imorse. Det var såå soft.
Mötte upp några klassmates, gick tillsammans mot gp-huset. Väl där fick vi en föreläsning om hur en dag på gp kunde se ut. Sen fick vi vara i smågrupper och göra en egen förstasida på en gp-tidning i ett datorprogram.
Jag,Nanna och Eddie kom sist, haha!
Vi var där 1½ h, och efte det gick vi tre mot nordstan för att checka lite affärer. Vi åt lite, och vid halv ett kom Niclas in till gbg (: Vi gick runt i affärer, och sen satte vi oss på ett café och satt där nästan resten av dagen. Haha, många skratt blev det :D

Sen gick vi till centralen, där nanna,eddie och niclas tog bussen hem. Jag stannade kvar och väntade på pappa som kom vid halv fem nångång.

Väldigt mysig dag :)
Nu är jag sjukt hungrig, så ska äta sen ska jag plugga matte och tvätta...uh.

Hihi, pusspuss <3

ett fint minne

Älskade Syster och älskade Bror - härmed saknar jag er.


take a walk on the wild side

ahhh, paniiiik. eller inte.
Hur kan en dag gå så snabbt? Liksom poff så är den borta.
Dagarna går rätt snabbt nu, ibland gillar jag det, ibland inte.

Imorgon ska min klass in till GP-huset i göteborg. Det inne vid centralen. Det ska bli exciting, indeed. Efter besöket så hade jag, nanna och Eddie tänkt och gå i stan ett tag. Niclas kommer förmodligen in också :D Om inte hans buss är inställd, hehe... ;)
Men det blir nog mysigt.
Allstå , shit ni får ursäkta mej men mina blogginlägg blir bara tråkigare och tråkigare, men förhoppningsvis kan de laga min dator snart. Annars har hela mitt liv(?) gått förlorat. Jippie.
Känner att jag är i akut behov av en ny header, amen.

Okej, nu ska jag släpa mej upp till skrivbordet för att plugga lite matte.
Sedan blir det duschen. I'm longing.
Hej hopp

Bilden känns helt obegriplig i detta vinterland, right?
Iallafall, saknar :)


hihihihih

Tjo, sorry för att jag inte skrev nåt igår, men pluggade matte hela dagen. Så tråkigt.
Men nu sitter jag iaf i skolan med Eddie :) Snackar om OS, så kul! :D
Ohno, vi börjar snart. Har mediekommunikation, och jag har inte ätit frukost. Damn.


aja, uppdaterar senare. Pusspuss

rubrik

precis tränat Yoga med min mor. Trevligt faktiskt. Nu är klockan min favorittid, 20.00. Såg OS förut, shaiiit vilken grymt lopp! Herrarnas längdskidors lopp. 30kilometer, och Johan Olsson ledde nästan hela loppet med 15 sek mer eller mindre, tills i slutet där han blev trött och det slutade med att han kom antingen tvåa eller trea, så han fick medalj. Och etta blev Marcus Hellner! Så sverige fick två medaljer. :D Nej nu ska jag sluta vara tråkig och bara skriva om OS, nu blir det till att se på tv eller nåt :)
Pusspuss

sunday bloody sunday

- brukar bli min vanliga söndagsrubrik, jag hatar söndagar.


Hade ställt klockan på tio idag. Vaknade tio minuter tidigare, låg kvar. Stängde av alarmet när det ringde, somnade om. Vaknade vid elva, somnade om och vaknade när mamma ringde vid tolv. Då gick jag upp.
La mig quite sent igår, no good idea. Mamma och Pappa har kommit hem, de har haft det jättemysigt. Badat bubbelpool, bastat, ätit trerätters mm. Fuskigt.
Nu är de ute och skottar bort all snö. Jag...ska egentligen plugga. Gick bara ner för att hämta fantan :P  Har hunnit med ett par tal redan, men det går seeeegt. Uusch vad jag hatar söndagar! Har jag sagt det tillräckligt?
Aja, ikväll blir det träning och såntdär. Imorgon är det måndag igen, och verkligheten börjar. Lovet slut. *cry*

Jag ska snart göra ny header. Men min dator är ju på lagning, så alla mina penslar och mitt photoshop och alla mina header grejer är borta :( Så får vänta ett tag till. Men usch, hatar min header just nu. Yaya.

Nej nu hörde jag att jag fick ett sms ute i hallen.
Puss.

pics





Friends är beroendeframkallande. And they are not that ugly, either...

cravings

Sequin Tiger Tee SEK 299, Club L - NELLY.COM

Sequins Lips Tee SEK 299, Club L - NELLY.COM

 Cut Out Sweat SEK 239, Only - NELLY.COM

 Bloom Dress SEK 695, Prim i am - NELLY.COM

gimme gimme...

allt finns på nelly.com

damnit

Niclas bussar är inställda, Nanna mår inte bra så de kommer inte hit.
MEN YAY då. I'm all alone.

Ser på friends, ska snart äta pizza. Anyway, har ju allt jag behöver här och jag gillar att vara ensam så fine by me. Men hade ju velat träffa dem. Var tvungen att gå ner i källaren nyss, och det känns verkligen som enny istid har kommit till sverige! I mean, inga bilar på vägarna, går knappt att öppna dörrarna, whats next? hela sverige blir täckt av en 34 meter tjock is? Troligtvis. Men jaja, ska sluta klaga nu och sätta mej under en filt och bara mysa till Friends med cola :)<3

Pusspuss


I wish upon a star

 

lördag

ahhh vem är det som ringer halv nio på morgonen....

Det var hur mysigt som helst hos Hanna igår, vi var 4 tjejer, käkade mat och kollade på let's dance. :)
Sen var Andrea så snäll och gick med mig ner till bilvägen, där pappa stod eftersom han inte vågade köra upp på vägen till Hanna, det snöade skitmycket! På vissa ställen såg man inte vägen, och snön gick nästan till knänen på mig. Uschi uschi.

Jag har stor lust att slänga ner Betty i en snödriva och se om hon kan komma upp, haha :D Men tror inte hon hade gillat det....hihi.

Mamma och pappa packar, jag sitter och lyssnar på något drogprogram på radion. Väldans deprimerande.
Nanna, Fred och Niclas kommer hit idag. :) treeeevligt. ^^ Måste gå upp till häggvalle damm och möta Niclas vid ett, kul i denna stormen! Allstå omg det kommer ta en hel dag att gå upp dit, haha :P

Menmen, ska nog käka lite frukost nu,pusshej

howdyyy

okej, jag fick visst lite country känsla av alla country musik som strömmar ur pappas högtalare just nu. Usch.

Iallafall. Ska till Hanna ikväll, mysigt. Okej jag har inte alls något att skriva här egentligen. Det går en sladd från sidan av datorn, rakt över tangentbordet och bort mot högtalarna. Så jag har en himla sladd över händerna. Kul.

Jag har hårspray i halsen med. Hur lyckas jag alltid med det? Jag andas ju inte direkt in den när jag sprayar. Uhu, it taste like crap.

Sett på OS som vanligt idag, Slalom och Anja låg etta väldigt länge, sen kom nån från Andorra och Scweiz och snodde hennes förstaplats! Gahd vad arg jag blev :(


Men jao, nu står pappa och läser vad jag skriver så hejsvej.

Träden är vita igen

Sitter här med mitt vattenglas, vid mammas dator.
Ikväll har vi varit i stan, så underbart. Filmen var bra, men blodet var usch usch. Mycket våld, men Kinnaman är alltid bra. Min nya favorit. Det snöade stora , vita flingor när vi kom ut från bion. Helt underbart att gå i det. Göteborg är så fint på kvällen.
Har fått gjort många bra saker idag.
Jag har dammsugit mitt rum, bytt påslakan(<3), räknat lite matte och städat.
Ska bli sååå skönt att få lägga sig i en renbäddad säng, det är nog det bästa som finns.

Imorgon kväll ska jag förhoppningsvis till Hanna, om någon förälder kan köra mig....

Ni får stå ut med mina tråkiga inlägg utan bilder nu, har ju inga bilder alls :(
Pappa ska kanske lämna in datorn imorgon, men vet inte om den går att fixa alls :/ Så hemskt.
Blir nog inte så många inlägg, eftersom mamma använder sin dator hela tiden.

Nej nu ska jag ta och uppdatera mig i bloggvärlden, sen blir det sängen.
Pusshej.

Anja kraschar

Jag satte på OS kanalen några minuter försent, missade anjas krasch.
De snackade om en olycka hela tiden, och jag såg att Anja låg sist, förstod då att något hänt.
Usch vad hemskt, innan kraschen såg det ju jättefint ut! Det som hände var att hon fick framvikt i hoppet, inte bra. När man hoppar såpass stora hopp måste man se till att man har bra jämvikt hela tiden, inte för mycket bakåtvikt och inte för mycket framåtvikt. Damn anja, du kunde gått långt. :/



Words

Har gått osminkad i tre dagar hemma nu. Börjar kännas rätt skönt faktiskt, att bara glida runt i ett par leggins, en tröja helt osminkad. Skönt att ingen ser en iallafall ;) Jag längtar tills imorgonkväll, då jag, pappa och mamma ska dra in till göteborg för att se Snabba Cash. Var såå längesen jag gjorde något med m & p, så ska bli mysigt faktiskt. Älskar att vara inne i gbg på kvällen med, så underbart! Kan inte beskriva hur mycket jag älskar göteborg. Hoppas filmen är bra, har inte läst boken så jag är excited.

Pratade lite med Eddie förut, du är så bra honey. Men du vet det är så svårt att glömma, gamla minnen man bara vill ha kvar... du har rätt, killar är bra dumma i huvudet ibland... ;) Eddie love you.

Nej nu måste jag dra mig ner till källaren. Har en dejt med tvättmaskinen.
So long stalkerss

damn I miss thiiiiiiis!


Tävling hos Foki!

Vinn en dator hos Foki!!

Jag är med och tävlar om en dator hos Foki,
och jag tycker att jag ska vinna för att min dator har precis gått sönder, den fick en hårddisk-krasch igår så jag får använda min mammas dator :( Jag behöver verkligen en ny dator för jag har hela mitt liv i datorn! Alla mina bilder(jag fotograferar väldigt mycket då jag tänkt att bli fotograf), internet, skolarbeten, spotify, mm. Tro mig, jag behöver en ny dator men jag har tyvärr inte råd.
Så jag tycker att jag ska vinna!


damn

Hej! Förlåt för att jag inte skrev något igår, men det är såhär att min dator har kraschat. Hårddiskkrasch möjligen.
Jag är såå ledsen, för alla mina bilder, alla mina program har försvunnit såfall. Fatta! Alla mina bilder, sååå många var det... och Voddler, Photoshop, Spotify, Itunes, All min musik!!
Sitter just nu vid mammas dator. Vet inte alls hur jag ska göra nu. Vi kanske ska lämna in datorn.

uhuuuuuuuuuuuuuuuuu.

aja, idag är jag bara hemma, imorgon ska jag gå på bio på kvällen :)
Sen på fredag ska jag till Hanna<3 Lördag kommer lite friends hit ^^

puss

:D

Yay, en del av mina kläder har kommit idag!






Skjorta, bikiniunderdel, paljtettleggins, jeansleggins och paljettbasketskor :D
Jag gillar!
Nu är det bara 2 leveranser kvar ;)


Don't stand so close to me

And here I am again. Sitter vid skrivbordet, musik strömmandes ur högtalarna och önskar jag kunde formulera mina tankar just nu. Det är så svårt att inte låta negativ till allt, att inte skriva ett långt ångestfyllt inlägg.

Jag har slitits mellan många personer, fått mitt hjärta krossat, litit på de jag trodde var ärliga.
När man kommer till ett tillstånd man inte litar på någon, man känner sig så uppgiven och vet inte vart man ska vända sig. Nu finns det inte många kvar jag litar på. Men de jag har är de finaste, de visar att de bryr sig och såna vänner kan man få föra över problem till någon gång ibland. Det betyder så enormt mycket för mig.




Kenny Starfighter in my heart

Kenny -  Hörrö, vet du? Jag kan lära dig allt om tjejer, det är jättelätt!
Pontus – Okej.
Kenny – Är du rik?
Pontus – Nae.
Kenny – Är du berömd då?
Pontus – Nae.
Kenny – Har du skivkontrakt då?
Pontus – Nae.
Kenny – Amen du kunde väl ha sagt nåt med en gång? Det här kommer du bli jättesvårt, jättesvårt!

Lenny: Mamma, Kenny äter upp allt shampoo!
Kenny: Gör jag ju inte alls det!





sigh

Jag ville verkligen inte gå upp idag.
Så mycket krav och måsten, även om jag har sportlov.
Ringa jobb
Skicka cv
Ringa mormor
Jobba matte
Ta hand om tvätten


allstå wtf. Jag vill ha ett riktigt lov med mina vänner utan massa krav och måsten och hemska tvångstankar!
Det är som att jag inte har ett eget liv, känns som att alla andra bara bestämmer över mig hur mitt liv ska se ut och vad som ska finnas i det.
Jag vet vad jag måste göra, låt mig göra det på mitt sätt.


Jag vill inte.

Look deep into yourself before you blame all others
for betrayal, for betrayal
I promise, so easy to say, and easy you failed,
and you do it again

See all the lovers walk hand in hand in the park
and hide all the action
once couple are frozen and bondage forever more
with chains around the ankles
standing like statues, so lucky to see them here
and feeling their presence
their love for each other was taking away by force
for ages and ages





Bilder från idag






jag på isen :)




Perfekt väder för solglasögon ;)



All hjärtans dag

Hej på er :)

Idag blev jag väckt av Betty som hoppade upp i sängen och gav mig massa gos kärlek :D Hon är fin, hon. Men dregglet kunde jag varit utan. Sen gick jag och viskade "Kärlek" i Pysens öra så han inte skulle bli ledsen.
Louise, som åkte tidigt imorse hade satt fram en skål med hjärtan-marshmallows och skrivit," Till världens finaste familj". Och till mig ett stort hjärtan i godis, som det stod "Jag gillar dig" på. Louise är så fin, älskar dig! <3
Tog en fin promenix med mami och papi, vi gick ut på isen i hamnen och gick över till en liten ö :) Så jag har gått på havet idag :D

Kom precis hem från Bäckebol, har varit och bytt mina skor, de hade gått sönder efter bara 1 månad. Men fick bytt dem :) Efter det tog vi en tur inne på Clas ohslon, köpte nödvändiga saker. Tex så fick jag två röda glödlampor, så mysigt! :D
Sen så kände vi att vi var sugna på thaimat, så vi åkte in till std och beställde take away, friterade räkor, biff, och kyckling :D Så gott, ska sätta oss och käka det nu.

Väldigt mysig dag, även om jag inte fick träffat Niclas, :/

Pusspuss



till alla nattugglor

Garderobsdörren står öppen, jag kan höra ljud därinifrån från stället jag sitter på. Det knarrar i dörrar, jag kan se hur det slinker in något där.  Klockan på min arm tickar sakta. Det enda jag hör just nu är datorns surr, och mina fingrar mot tangenterna. Klockan är inte mycket, men ändå har hela familjen gått och lagt sig.
Mysteriet i garderoberna behöver ni inte vara oroliga för, det är bara mina två små knepiga katter som älskar att smyga runt i huset och gömma sig på diverse undangömda platser.

Jag ska strax hasa mig neråt och tvätta av allt smink och borsta tänderna.
Min säng lockar väldigt mycket just nu faktiskt...

Känner mig sådär estetisk just nu, har mina sådana stunder när jag kan skriva dikter, låttexter och bara skriva långa invecklade blogginlägg om vad som helst som poppar upp i hjärnan på mig.
De stunderna är fina, men sällsynta.



Bild från en minnesvärd kväll, tyckte mitt leende var lite fint? Men frisyren och kläderna var ju hemska...





finaste kvällen.

Bild

La upp denhär bilden på bilddagboken förut, fick sjukt mycket kommentarer, och 5 nya bevakare!
Vad tycker ni om bilden? Självklart är det jag som tagit den :D


fint

Varit i std och bowlat med Niclas idag :)
Först gick vi runt på torget, och fikade och kollade affärer. Niclas tyckte det var sååååå kul att följa med mig i massa klädaffärer :P
Sen vid halv två gick vi bort mot nösnäs, och bowlade i en timma. Det är verkligen inte min grej! Så dåligt gick det, haha. Men men.
Efter det så gick vi bort mot Gymnasiet hållplatsen, för vi trodde det skulle komma nån buss. Men det gjorde det inte, så vi hade suttit där aslänge i onödan. Så vi gick bort till Statiol, där jag köpte en SOLO, och då fick jag en foundation med :D Så vi satt där inne och läste den, och Niclas drack kaffe.
Efter det gick vi in på torget igen. Gick in på ica och köpte godis :D Sen gick vi till fregatten, kollade bio till imorgon men det gick ingen. Sen var det nästan dags att åka hem. ^^ Mysig dag.

Nu håller papi o louise på med maten. Moussaka. Har ingen uppfattning om det. Men det är massa lök i luften så det svider i ögonen :( Jag har jättekänsliga ögon faktiskt.
Melodifestivalen ikväll, så vi ska keeeka framför tvn, soft.

Imorgon kanske jag och Niclas ska dra på bio i gbg? Om vi kan och det går nån bra film vill säga.
Hoppas. Vill se Sherlock Holmes. Såg att det gick vid 13:10, en bra tid faktiskt.
Alla hjärtans dag imorgon med, sååå mysig dag. :)




:)

Men nawwsii, vilken bra dotter jag är. Har precis gjort glass med hallon till mamma och louise :)
Halvglor på let's dance, finns det uslare program!? eugh.
Nu kom pappa hem från jobbet, hade hänt nåt där så han fick stanna kvar jättesent! Uschi:/

HAHAHAHA han där snickaren i bygglov dansar nu, fysate vad rolig han ser ut! Hoppas han vinner, han dansar ju grymmast. (nat)

nej nu ska jag gå en trappa ner och talka med la familia

tjing tjong

(läääkoll?)



bild från google

HAHA

OMG, Såg precis på reklamen att Anna Anka är med i DumDummare!!!!!
HAHAHAHA ASG.
uschi.  well, hon är ju inte världens snyggaste direkt...


<3

THERE'S NO COST FOR AWESOMENESS!!!!

Fredag och lov! Så skönt. bytheway jag klarade matteprovet i tisdag, sa jag det? <3

Louise är hemma för två dagar, mysemyyyyys. Ikväll blir det entrecóte.
Imorgon är det lördag och bowling med Niclas! YAY :D <3 Me is happi.
Söndag alla hjärtans dag, hihi får se vad som händer då...:)

Ohmygod, har glömt tvätta lite viktiga saker, måste ner i tvättstugan!
BRB

YUMMI!!!

FRIDA TIPSAR!!
Världens godaste FESTIS!
Med smak av Boysenberries och Rosehip (Boysenbär och Nypon)
Jag vet, hel skum kombination, och jag skulle egentligen tagit Jordgubb, men eftersom denna också var röd så råkade det bara bli den. Så jag tänkte, whatever, den är säkert god. Och det var den :)
Smakar ungefär som gamla Fanta Wildberries, you know? <3


Noooooo

Missade bussen hem, nästa buss går tjugo över fyra. Kul. Så idag kommer jag inte hem förens kvart över 5.
Måste städa idag, och skriva målgruppsbeskrivning.
Louise kommer hem imorgon :D <3
Just det ja, igår fick jag ett kuvert från Farmor, med 1000 kr i! Fatta vad glad jag bleev :) Hon är verkligen världens sötaste farmor :)<3 Måste ringa henne idag.

Funderar på att köpa en mp4spelare. Frågan är vilken? Har kikat in en på www.bluemonkey.se, de har 20% där nu så den kommer att kosta ung. 300 kr!! En mp4spelare "Thunder candy 4gb" :) Så nice.

Så segt att sitta här. 20 min kvar tills bussen går, nu ska jag gå tio min tidigare så jag inte missar den...



The dark knight <3 Måste se den snart igen :) En av mina favorit filmer, tror jag faktiskt.

Andra filmer jag gillar;
Dirty Dancing
Pirates of the Carribean 1,2,3
New Moon
10 things I hate about you
How to lose a guy in ten days
Mamma mia
 
okej, såg precis att nästa alla dessa filmerna är tjejfilmer...kul. Jag är faktiskt inte jättetjejig, även om vissa tycker det...hihi


yay!

Min dator tog en time out förut, men när pappa startade den var den helt normal. Helt wacko.
Den gör som den vill, min dator.
Har precis sett på vinterspelen, så kul! Men nu kommer dagens höjdpunkt; Andra avenyn!! :D
ME LIKE.

Det var så dåligt idag, jag slutade två och jag kom hem tio över fyra. Damn, vad dåligt!
Men yaya.
Jag och Nanna ska skriva "smakprov" i eddies studentmössa när han tar studenten. När man beskriver Eddie måste man ta med ordet Smakprov. Det är hans favorit hobby. Vi gick till maxi idag, och där skulle Eddie såklart smakpröva en vegetarisk lasagne, som var sjukt äcklig btw. Så det är våra fredags nöjen, smakprov på maxi. Men idag var det ett undantag.
Men nu måste jag fortsätta kika på andra avenyn.
puss<3





Ni är bäst i världen. Finns inga som ni. What would I do without you?


ah!

vad *** är det för fel på blogg.se nudå! :@

allstå vissa har ju dåliga dagar!!
hur kunde jag veta att det skulle snöa 489 meter idag, imorse när jag gick till skolan var det inte alls mycket snö. arghhhh
nä dålig kväll var det här , jao.

Inlägg tilldelat buddhismen

VAD BUDDHISM  ÄR -  VAD BUDDHISM INTE ÄR

Buddhism är inte en naturvetenskaplig förklaring på jordens tillkomst, på hur människan skapades, på om universum är oändligt eller ändligt, evigt eller icke evigt.

Buddhism är förklaring av hur våra sinnen fungerar - hur vi på grund av våra sinnen är fast i begär, hat och villfarelser vilket hindrar oss att "se verkligheten som den är".

Buddhism är inte tro på en allsmäktig gud som styr människans liv.

Buddhism är en väg som du går av egen kraft, vägledd av Dhamma. Det är dina egna val av handlingar som bestämmer ditt liv här och nu och i framtiden.

 

BUDDHA

Buddha, buddhismens grundare, föddes i Lumbini i norra Indien år 623 f Kr och han levde tills han blev 82 år gammal. Han föddes som prins Siddharta med familjenamnet Gotama. Hans fader Suddhodana regerade i Kapilavatthu, sakyasläktens land som gränsade till Nepal. Hans moder hette Mahamaya.
Prins Siddharta gav sig ut i världen för att söka snningen. Mediterande under ett träd - bodhiträdet - och nådde enigt traditionen upplysning under fullmånenatten i maj och blev en buddha, som betyder "en som har vaknat upp, som blivit upplyst". Detta hände i Bodh Gaya i Indien.
Nu är den tidigare prins Siddharta "Buddha" eller "Tathagata" som han kallar sig själv.
Till minne av denna händelse firar buddhister världen över i maj en högtid  som kallas vesak  
Precis som med många andra stora gestalter har det uppstått många myter och berättelser kring Buddha. Det anses att Buddha var en historisk person även om det inte finns mycket runt hans person i de buddhistiska texterna, vilket beror på att det är läran, Dhamma, som betonas. Buddha var emot all dyrkan av sin person, han betonar ofta att han inte är någon gud utan en vanlig människa. Detta är så som theravadabuddhismen framställer honom. Buddha är läraren, den som visar vägen.

BUDDHISM - BUDDHAS LÄRA - DHAMMA

Du skall inte dräpa
Det femte budordet i kristendomen

Jag avstår från att döda
Den första levnadsregels i buddhismen

Det finns etiska principer som i i stort sett är identiska, i de flesta religioner. När vi jämför dessa principer i kristendom och buddhism dem ser vi dock skillnader.


DU SKALL säger kristendomen

JAG AVSTÅR FRÅN säger buddhismen

DU SKALL
Någon uppifrån pekar på mig och befaller mig att inte dräpa.

JAG AVSTÅR FRÅN
Jag själv bär hela ansvaret för mina handlingar.


Källa; buddhism



Tycker detta tål att tänkas på. Finns mycket bra i buddhismen, tycker deras sätt att tänka på låter väldigt soft och fint.

trevligt

Inte fan visste jag att det skulle snöa 4 meter till idag, så imorse drog jag på mig ett par tygskor.
Men någon ville inte som mej, så snön bara vräkte ner när jag skulle hem. Och för att klaga lite mer så hade jag ont i ryggen, var hungrig och allt annat såntdär. Men nu är jag hemma i värmen och har precis käkat.
Haha, idag på idrotten dansande vi jäättemånga danser, bugg, hiphopjenka, och foxtrot. Inte min bästa sida!!!!
Och så ett internt joke; LÄKOL? (räkor)
Hahahahaha, Nanna gjorde världens roligaste min, såg ut som en kines och typ; "Lääkoooll?"

Nej nu har jag inget mer att skriva. bai.
Kan ju passa på att slänga in ett par bilder som jag tagit , eftersom det här är en fotoblogg =)



Hos farmor<3


Min baby betty<3


I Lund


Fotoutställning i mörker i std

Danmark - 09


Lights in alingsås - 09


Betty bus!

fint

M; Frida vad skrattar du åt?
F; Va?
M; Ja, du skrattade så härligt förut!
F; aha,, jag såg på några parlamentet klipp...
M; jaha...






alsace!  "smakar vår och äldre herre"
omg, så min humor....:P

Snygga wallpapers

Sitter och letar efter en relativt snygg bakgrundsbild, är så trött på min och hittar ingen snygg som jag själv tagit. Hittade denna sidan , och dessa snygga bilderna...Jag älskar dom! Jag är inte riktigt såhär bra på grafisk design / foto än, men jag ska fan bli det!!










Allstå shait, när jag ser dessa bilderna vill jag ut och fota!!
Nu är frågan; vilken av dessa ska jag har som bakgrundsbild?


Kreativt



När man inte har några fina penslar eller typsnitt i skolan så får man begränsa sig ;)
Aja, sitter i skolan just nu. Kollar redovisningar. Vill hem och kolla på Kenny Begins! <3 
Mina ögon tycker inte om att sitta såhär länge vid en dator, blir trött i ögonen.
Men jao, see ya later


normaliteten hos mej är låg



Ber om ursäkt för mitt hemska utseende just denna dagen. :P

sunday bloody sunday

jag hatar söndagar!!

Alltid är det något man måste ta itu med, just nu matte, jobbsökan, tvätt, träning.
Söndagarna är min mest stressande dag, har så mycket krav på mig inför den kommande veckan.
Men något positivt är det ju, om en vecka är det Alla hjärtans dag :D Och om en vecka och 1 dag så har jag sportlov! Känslan är väldigt skön.

Måste bara visa den här grymma låten från Glee:
En fråga; Är han gay eller är han gay?


Fett grym! :D


Header


PEACE

Over and out


6 februari, minnesvärd dag. <3


Gratis bio!

How good can it get?
Om ni inte redan har spanat in denna grymma sida, föreslår jag att ni gör det!
Så enkelt, så snyggt, så proffsigt! Att samla poäng är enkelt. Vem vill inte ha gratis presentkort, gratis biobiljetter? Klart man vill ha det!Jag har redan samlat ihop en hel hög med poäng, jag tycker du ska göra samma sak! Så, vad väntar du på, sätt igång och samla poäng!
Länk; Gratis bio!





hiss och diss



1. sony ericsson
min feleton var ju helt paj, då var det bara att ladda ner en uppdatering så funkade den helt felfritt igen :)

2. h&m: s leveranser
okej, tråkig hiss men deras leveranser är både snabba och enkla. Och de som säger att H&M inte har snygga kläder är ju lite ..hrm..weird. I mean, de är störst i världen, finns i vartenda land så de kan deras jobb.

me like!



1. Kylan, snön, isen

En fråga bara...vem har inte tröttnat!!?? Jag vill inte ha snö upp till knäna, flera minusgrader och på det is klockan sju på morgonen när jag kilar till bussen. GIVE IN! Smält!

2. Jobbsökan
AH! alltid detta eviga sökande, flera telefonsamtal, cv skrivande och, kanske, kanske något jobb ringer en sent in på våren om ett litet jobb. Om det vore så väl. Jag vill ha jobb!



Smält!!!!!!





Bio

Hejski :)

Har varit på bio med Niclas idag, såg Avatar =D
Den var bra, men verkligen inte så bra som jag hade hoppats på...liksom det var bara massa animerat och sen lite verkligt? Weird. Men, välgjord och jättefint landskap och så. :) Det var jättemysigt att gå på bio med Niclas med :D <3
Åkte ungefär kvart i tolv imorse, bion började 14.00, sen så åkte vi buss tillsammans, och jag kom hem typ vid halv sju nångång. Verkligen jäättemysig dag , måste göras om :D

Är såå hungrig just nu, och pappa står där nere och lagar tacos :D Vi ska käka framför tvn, melodifestivalen ikväll. Inte världens roligaste kanske, men det går att kolla på. ^^
Har ominstallerat min lur nu, nu går det att skicka och ta emot sms helt felfritt :D Men allting försvann ju, så får lägga om hela menyn igen, och alla kontakter som inte låg på simkortet försvann...damn vad dåligt. Men yaya, går ju att ta emot sms nu iaf.
Hm. är massa hungrig nu, ska gå ner och kika om jag kan hjälpa till med något.
Puss så länge




The dragon

Lång, mysig dag.

Åkte in till gbg med pappa, nanna hängde på med. Kom till järntorget, gick in på seven eleven där Eddie satt och käkade semlor.
Första filmen började vid tio. Creation, as dålig verkligen. Efter det stack vi och käkade äcklig mat på burger king, sen började den andra filmen. Brothers, och det var hur bra som helst! Loved it. :)
Efter filmfestivalen så tog jag, nanna och eddie en spårvagn till nordstan, där vi kikade i affärer och sen satt vi på ett café till jag och Eddie gick till bussen.
Så mysig dag, men nu är jag sååå trött. Ligger och kollar på Solsidan. (:
Ska lägga mej tidigt idag, ska upp tidigt imorgon för jag ska gå på bio med Niclas :D Så kul!
Hoppas verkligen att Avatar är bra, men mest hoppas jag att det blir en jättemysig dag^^

Men nu är reklamen slut, bye



damnit bitches :D<3

chefi

Jag ser på Kniven mot strupen. Pretty good actually. Pappa äter popcorn och ändrar kanal.
Jag är glad. Så jäkla glad. Har en speciell känsla just nu. Göteborg blir helnice imorgon. Åker med far min in, istället för tåget. Men det där tror jag inte ni bryr er om faktiskt.
Eh. vad skulle jag egentligen säga? I guess nothing.
puss<3


ah, Im in lööööve

vill ni veta vad jag gör ikväll?

Jag pluggar.
Mitt paket från H&M har kommit, så mamsen åker snart och hämtar det.
Lägger kanske upp bilder senare. Hoppas på att mina paljettleggins är med!!
Aja. Jag kommer sova gott ikväll, har bäddat rent med nya fina påslakan :D
Btw min mobil cepar, den vill inte ta emot några sms...så får stänga av och starta den ett antal ggr innan några sms poppar upp som skulle kommit för längesedan. Trött jag blir. Teknik=pain in the ass.

Filmfestival imorgon med klassen. Skojigt dårå. Men det blir väl två B-filmer som förra året, då vi såg en finsk och en norsk film. Inga höjdare direkt. Men mysigt ändå, att sitta på en bio hela dagen.
Efter det hade jag, nanna och eddie tänkt att stanna i gbg en stund och bara gå runt, gå iaffärer och sånt där. :)
Ska räkna ut dethär talet snart, hade jag tänkt...den som räknar ut det åt mig får en puss :D
x(upphöjt i två) + 22 = x(x-11)

nääää.... men ska väl återgå till pluggandet. tjing!


The best thing about me is you.

En ny kärlek avlöser en gammal. Precis som man slår en ny spik i väggen i stället för en gammal.
Marcus Tullius Cicero


Love is a promise, love is a souvenir, once given never forgotten, never let it disappear.
John Lennon

Christianity will go. It will vanish and shrink. I needn't argue with that; I'm right and I will be proved right. We're more popular than Jesus now; I don't know which will go first - rock and roll or Christianity.
John Lennon


Everything is clearer when you're in love.
John Lennon

http://www.tackfilm.se/?id=1265227693118RA42

Så grym film! :D



Bäst!







mysigt

Idag har mp08a haft studiehandledardag! Det betyder att vi skulle hitta på något med studiehandledarna...
Vi bakade muffins i ett klassrum, och sedan såg vi på film, The hangover.
Mysig dag!! Filmen var ju sjuukt rolig, rekommenderas :D
Inte varje dag man står i ett klassrum och kletar med muffinssmet, sedan käkar popcorn i en miniaula och ser på film...borde göras oftare!

Bilder;

Bakning på g!



Me and my bbys<3


In the corridor


Sötisötisarna, love you!


Såhär såg det ut senare på dagen...i väntan på bussen. ( ser ni läskflaskorna? de har eddie haft i sitt skåp i typ tvp veckor...gott att han smakade på en idag också.)


Todays outfit ;)

no more comments


bad days


You took a hammer to these walls, 
Dragged the memories down the hall,
Packed your bags and walked away.
There was nothing I could say.
And when you slammed the front door shut,
A lot of others opened up,
So did my eyes so I could see
That you never were the best for me.

/men minnena kommer fortfarande vara kvar.

It's a brand new day
The sun is shining
It's a brand new day
For the first time in such a long
Long time I know I'll be okay

Most kind of stories save the best part for last
Most stories have a hero who finds you make your past your past
Yeah
You make your past your past





Say what?

Hohohoho. Mycket lärorik dag. Speciellt på det verbala språkbruket. (oj, insåg precis att det där lät väldigt smart, gjorde det inte?)

Har hört många roliga saker idag...
Till exempel sa Mats såhär när vi pratade om att vi skulle baka imorgon;
-Jag vet inte...Kladdkaka behöver inte jäsa väl?

Hm, jag vet inte mats, du brukar inte baka så ofta eller?

En annan sak han sa; Ni vet vem det är kanske, lite rött lite hår sådär...

Eddie fick ur sig lite konstiga ord med;
1.-Vad sa du att vi hade som vi hade?

2.-Alqaida i tre kortkjolar

Haha, och sen när jag och Nanna var på väg hem;
Nanna: Där var den där Lasses äng eller vad det nu hette...
Jag; Eh, Stefans kulle menar du?
Nanna: Jaha...


Jao. Jag har frysit idag. FYSATE vad jag hatar snön! Den är ond och bara stannar och fortsätter snöa ner sig här. uhuuu :(
Imorgon har vi Studiehandledardag, då vi ska hitta på något med våra studiehandledare.
Vi ska baka nere i ett kök i skolan, sen ska vi se på film (: Mysigt faktiskt.
Ska plugga strax, sen väntar en varm dusch... Är så trött idag så jag tan knappt tänka :(



hur galen är jag?

Hm. Detta kan endast sammanfattas genom bilder;
Obs, bilderna kan vara rejält gamla....


Mej och mitt galna gäng


en vanlig syn.... eller inte... observera att bilen är tydligen av märket ferrari. classy. (bild från ettan)


Sitta i skåp är en daglig syn hos oss på medaprogrammet! Eller...?


En glading


Allstå, fråga inte vad vi gör. jag vet inte. bild från ettan.


En favorit i repris sattseja! tror det uttrycker mej rätt bra...

En väldigt ovanlig syn på mig! Högklackat :O



Wiiiiii, jag saknar solen!


Solglasögon <3

hm. ja. finns übermassa mer galna kort på mej, men då skulle ni dött av uttråkning. ciao nu ska jag se klart filmen.


never alone

Men den fina tunna linjen
Mellan våran värld och din
Skär igenom varje ljud
Genom varje utsträckt tanke
Varje ansats att förstå
Varje sång jag någonsin sjöng

Aldrig, aldrig ensam


Alltid ensam här


Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu

Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag


- en av de finaste texterna jag vet. Kent - Utan dina andetag





favourites

Passar på att lägga in mina absoluta akustiska favoriter just nu...
Kärlek.



Jonathan Johansson - Aldrig ensam. Hör ni hur skön den är eller? <3



Saosin - You're not alone (piano version)



Jimmy Eat world - Hear you me

Niclas tipsade mig om de två sista, tack sötis <3

vad gör jag inne?

Kan man undra. Men det är så att jag skulle egentligen tagit bussen som går 8.12, men pappa skulle inte åka förän 9 idag, så jag åker med honom istället för att vänta i skolan 1½timme... :) Så nu är jag fullt påklädd, sminkad, ätit frukost, borstat tänderna och jag tänkte; varför inte ta och slänga in ett litet inlägg?
Jao, som sagt. 45 min kvar till jag ska åka, så jag tar  det lugnt.. så skönt faktiskt! Undrar om det finns nåt på TV såhär tidigt? Eller ska jag måla om mitt nagellack?
Okej, jag medger, det finns inte mycket att skriva om nu. Stå ut med mina riktigt usla och onödiga inlägg, jag har snart hittat min bloggfantasi!

Time for nailpainting.