sweet dreams are made of this

åh såhär trött har jag inte varit på läääänge.
idag vart jag och joakim i kungälv, där jag var inne på bilskolan en sväng och planerade in tre körlektioner jag köpte för typ ett år sen. mm ja, ungefär exakt ett år sen. damnit, vad lazy jag är. iaf, det blir på måndag,tisdag och torsdag. Var också in en snabbis på mcdonalds. Det var ju sååå längesen faktiskt? Kommer ihåg att vi var ju stammisar där på gymnasietiden. Åh, så längesen fast inte alls. saknar.
hallå?!?! jag kom på att det är julafton _nästa_ vecka!? jag har inte köpt en enda julklapp än. Yeah, way to go, frida! :DDD nä, men ska faktiskt fixa det på fredag. ska gå på smågator i staden Götheborg faktiskt. Inte i Nordstan, där går bara töntar som inte orkar känna lite luft i lungorna. Nä, det blir arkaden, avenyn och lite såntdär fint. Med min korv Joakim.
Har sett på Masterchef, best program ever. Jag älskar att se sånadär program. Man blir så hungrig. Och jag älskar mat. Jag älskar att laga mat också. Mmm, yummi. Ska laga mat åt mamma och pappa en dag, min meny ser än så länge ut så här:
Förrätt: Halv avokado med salt och räkröra alt. någon annan god röra i mitten.
Huvudrätt: Fisk och skaldjursoppa med lax, räkor och kräftstjärtar (+dill)
Efterrätt: ?? Förslag? :)

Jajaaaa, får seee hur det går ja.

oj. har suttit på Tumblr en stund och glömt av mitt inlägg . jaja. sova! jatack!




hih, gjorde mitt egna lilla collage :) bilden med fjärilen är min egna!



men åren har nog slitit hårdare på mig

min mobil strular. jag är trött. väntar i skrivande stund på min pojk, som just nu befinner sig i johanneberg.
helgen bestod av fest, kärlek och julgransköpning.

vi fick hugga granen själv, det har liksom blivit något av en tradition. alltid på samma ställe, de har en granodling på tomten. vi letade en stund bland granarna och hittade till sist en fin silvergran. sen fikade vi i en lada. mysigt och juligt.

mor och far har köpt en ny kamera och detta hade fram tills igår undgått mig, som är ett kamerafreak och måste inspektera varje funktion om jag får tag i en kamera jag inte sett förut. detta gjordes med spänning igår. testade alla funktioner, fotograferade betty, pysen och allt annat jag såg. En Nikon var det förresten.


 


mehh.

hai.

igår var världshistoriens sämsta dag. skulle först in till arbetsförmedlingen vid ett, och sen till apoteket och få ut mina p-piller. men det var nåt fel med databaserna(?) så mitt recept hade inte blivit skickat, så fick gå till udm där de skickade ett nytt, och jag fick gå till apoteket igen men inget recept hade kommit... då fick jag gå till udm igen så fick jag receptet i handen... försökte på apoteket igen och då fattades några siffror på receptet så kunde inte få ut pillrena? AH. tillbaks till udm...
Och jag skulle jobba i göteborg innan fem. Lättare sagt än gjort.... när jag väl var klar i stenungsund var klockan såpass mycket att när jag var i göteborg var klockan fem. prick. Skyndade mig hem till J och hämtade min lilla reklamvagn och skyndade mig ut i mörkret för att plocka upp reklamen.. men på första stoppställen fanns där ingen reklam. Så skyndade vidare till nästa , och där fanns den kvar. Så delade ut den i alla trappuppgångar...
Dock ramlade jag faktiskt i en trappa... hemskt! Hoppas ingen såg mig, haha... såg nog rätt roligt ut :) Har ett rejält blåmärke nuuu dock...

När jag väl var kvar så promenerade jag hem, där joakim fanns och vi såg på tv och åt pommes :)

Idag har jag inte alls hunnit göra mycket, åkte från gbg till tjörn med joakim, var hemma en stund innan joakim åkte till rönnäng... Har lagat mat och nu har jag ont i maaagen... dumma magkatarr? :(






hejvärlden

Vill inte gå upp... det är varmt  och skönt under täcket :(
Klockan är fem i tio, och jag vaknade för en timme sen.. råkade snooza lite och nu är det dags att gå upp och äta frukost. Sen bestämma kläder, duscha och cykla upp till bussen.
Just det, igårkväll låg det lite snö här på hustaken... dock är det försvunnet idag, såklart... nu är det bara lite frost.
Men solen skiner iallafall, det är jag glad för! :D
Blir nog en fin dag idag. Ska försöka ringa lite jobbsamtal idag också... :)

nuuuuuu... ska jag gå upp... kallt.

det här är inte taget idag.. just nu ser jag hemskt ut. men ville bara visa mina ögonbryn :P har färgat dem, dock har färgen gått ner lite vilket är tur, eftersom på den här bilden var dem suuupersvarta, inte snyggt alls :)


22.13

Haiiii.

Känner att detta går brraaaa? Har iallafall några läsare kvar, haha :D

har sett på en såå fin film, Kronjuvelerna.
Rekommenderar den, den är fin,sorglig och bra på en och samma gång :)
Älskar sådana filmer, mysimys.

Längtar tills imorgon, jag och joakim ska äta nachos och mysa.
sen ska jag till udm, och deeeeet är ju kanske inte jättekul dock.

Sen ska vi se på Tomten är far till alla barnen. Så mysig och rolig film, passa bra nu vid jul ;)

aj, fick rejält ont i huvudet nu, ni vet såntdär tryck precis över tinningarna.. :( heeemskt.
ska nog ta och äta en macka och se på lite SATC.

^^

haha, en fråga bara... vad håller jag på med?! :P



mysbild.

 



andra advent

mhm, mycket effektiv dag...
försökt fotografera småfåglar på altanen, slängde ut massa frön men inte en enda fågeljäkel kom fram... tänkte använda mitt superzoom objektiv men ickeeee. har verkligen ett sug efter att fota nu. när jag inte gjort det på ett tag så är det som om jag liksom måste göra det, nununu. då är det verkligen tråkigt om det inte finns nånting att fånga just då. som idag. har varit en rätt tråkig dag, in my opinion.
ringde joakim, ville verkligen att han skulle komma hiiiiit. men han kommer imorgon istället. hatar att mina tårar bara börjar rinna, även fast jag inte vill det. speciellt i telefonen, det är så svårt att prata då.
Har poppat popcorn, hade på grillkrydda men det rekommenderas icke. inte gott, tappar all popcornsmak då... Betty har varit busig, knaskatt.


åh, jag saknar detta!  sommar och festsnygg...




precis när jag klippt mig, så nöjd!



nachos-time med min sork :)




min lille korv <3


Hej Vinter, jag har saknat Dig.

En liten hyllning till Vintern.

 

 

(alla är mina bilder, ofc.)


words

hej.

wordswordswordswordswordswordswordswordswordswordswordswordswordswordswords
wordswordswordswordswordswordswordswordswordswordswordswordswordsword
swordswordswordswordswordsword
swordswordswordswordswordswordswords
wordswordswordswordswordswordswordswordswordswordswordswordswordswords
wordswordswordswordswordswordswordswordswordswordswordswordswordswordswordswords


är hemma. varit i gbg. är sjuk. har utspilld cola i min väska. försöker komma på nåt att skriva, tänker att jag saknar ändå detta lite. sprayar nässpray i näsan. är ensam, J valde krogen istället. woho.

andra advent imorgon, mysimys. inte långt kvar till julafton. har faktiskt kommit på att jul är bra mysigt ändå. har aldrig tyckt om det riktigt, men nuså!

baka lussebullar
tända ljus
ljusslingor
mörker
julklappar
snö
pepparkakor och mjölk
fairytale of new york
happy xmas (war is over)

<3

"jag undrar varför det inte snöar längre kring jul förresten. som jag minns det så var det alltid snö på julafton. det kanske är en efterkonstruktion. spelar kanske inte så stor roll heller. inte så länge man har fairytale of new york. och inte så länge man ha plura jonsson. " - håkan hellström.


Tagna av mig, nyårsdagen 2010.