jaha

Sitter vid köksbordet, med en filt omkring mig och veronica maggio strömmandes ur högtalarna. fryser om fötterna och känner mig allmänt ensam.

det regnar och tvn och katterna gör mig sällskap.
mamma och pappa åkte till valencia igår.

när börjar mitt liv?

har sett en bra film, hur många lingon finns det i världen. den var fin, och sorglig och sådär mysig.

joakim sov här inatt. jag älskar honom. men inatt är jag ensam igen.
jag vet inte ens i vilken säng jag ska sova i inatt.

nu ringer joakim på skype. heido.stadsbrus

Jag är hemma en snabbis. Har annars bott hos joakim i göteborg. Men nu var jag tvungen att åka hem och hämta lite kläder och sånt där... åkte med mamma, och det tog sin tid... hela stan var knökad och köerna tog nästan aldrig slut.
men nu är jag hemma, och ska snart hoppa in i duschen, och sen slänga ihop lite kläder och gosa lite med Betty.
Imorgon sätter jag mej på första bästa buss in till kärleksstaden igen.
Det är så konstigt, jag längtar alltid till göteborg. alltid. vill alltid vara där, för det känns som att det är mitt hem. kan gå runt i timmar. och det bästa jag vet är att sitta på en 42:a eller 52:a upp mot johanneberg, och bara åka igenom staden, från hjalmar brantningstorget, brunnsparken, kungsport, avenyn, korsvägen, och sen upp mot mossen. Älskar att sitta vid fönstret, se alla människor skynda förbi med sina liv. Jag är en del av dem. En del av vardagen.

På fredag blir det minsann Håkan hellström konsert. Min lilla tradition. Undrar hur många gånger jag har sett honom där, på stora scenen. Det här måste vara femte, eller sjätte gången... Men nu strävar jag inte efter att få stå längts fram. Det har jag gjort.
Nu ska jag bara vara där, och höra på honom. Kärlek.


monday

Var på vårdcentralen idag, hade tid kvart över två och fick träffa läkaren vid fyra. AHYEAH, I just LOVE svensk sjukvård! :D
fick ta blodprov, uschiiii! hatar det...

Anyways, har fått nån tranbärsjuice som är osötad, så sjukligt sur så det är heeeemsk. Men min starbucks-mugg gör allt lite glammigare iaf ;)
Annars händer inget kul här, kom just på att fritidskortet inte funkar dygnet runt längre?! Så...får ladda på mitt jäkla kontoladdning, ska ju till kungälv astidigt imorgon. Sen går mitt fritidskort ut den 8e också, yay! Ännu mer pengar :(


Nu blir det iaf massa halstabletter och greys anatomy!

Puss.
Alanya <3
horisonten är nån annans konstruktion

okej, såhär rädd har jag nog aldrig varit. jag står vid kanten till ett stup. har lämnat allt bakom mig, har endast horisonten framför mig.
vad händer nu? vad ska jag göra? inget jobb, ingen skola.
så jävla främmande. aldrig känt såhär förut. så ensam.

har inte ens packat upp min väska från turkiet helt än. orkar inte. vill inte möta den där jobbiga vardagen... för jag vet inte vad den innehåller än... allt ligger orört, precis som det låg innan jag reste iväg i 2 veckor.

vill inte vara här längre, tjörn är så litet och jag passar inte här längre.


ta mig tillbaks till alanya!