did you get my last call


the 63's

Vill tipsa om en nåt så infernaliskt bra serie!!
Jag och joakim har börjat se på denna, och vi är fast och nu är det bara två avsnitt kvar för oss :(
Men se denna!
Sjukt spännande, samt att jag älskar fängelsemiljö.
Plus, Jorge Garcia från bl.a Lost är med.

rakt upp och ner

idag har mitt liv tagit ett steg i rätt riktning. ska läsa upp ett betyg från gymnasiet, vilket känns så otroligt skönt. Glad att jag får den chansen. (eftersom det faktiskt inte var mitt fel att jag fick underkänt.)
Dock känns det så konstigt att sätta sig och plugga, nu när jag inte gjort det på ett år. Det gäller ju att ta tag i det.
Bror och Johanna var här i helgen. Jag ska bli faster i sommar. Så otroligt stort och roligt! Så glad för deras skull. ♥
Sen var vi vid mormors grav. Första gången. Det var så fint. Har nästan inte tagit in det än... att mormor inte finns längre. Sån konstig tanke. Hon har ju alltid varit här...
Ikväll blir det tacosmys, alcatraz och pojkvän. bara få vara med den man älskar mest. ♥ (Och lite plugg förstås.)
Frida med pojkvännens tröja... I like it!

just my luck

fredagen den 13e I HATE YOU!!!
Skulle skriva ut en superviktig blankett från Skatteverket...
först var bläcket slut på våran ena skrivare, gick ner och skulle skriva ut den från mammas mac... (kan ju tillägga att mac HATAR mig och jag hatar mac!!)
Slutade med att jag drog ur kontakten ur min egna dator (batteriet funkar ej) och släpade ner den och skulle skriva ut blanketten på den andra skrivaren vi har. Först trasslar det lite, sen börjar det funka. Fyller i blanketten men glömmer stänga ner en sak på själva blanketten, ett "exempel" hur man skriver i den osv. Så skriver ut den och det funkar MEN det där jäkla exemplet är kvar... så får skriva ut blanketten igen, och då är det inget bläck kvar.
JUST MY LUCK. Vet inte riktigt hur jag ska göra nu...
äh orkar inte.
UPDATE:
fan!! min kod till GU's hemsida har INTE kommit (vilket den borde ha gjort) så jag kan inte söka in till de kurser jag vill eftersom tiden stänger på måndag.
.......................... tack.
dessutom fick jag en påminnelse från biblioteket. mina lånade böcker är försenade. YAY.

angels

Jag saknar Dig Mormor.
Och jag saknar Dig Farfar.

120412

haj!
sov hos joakim inatt, han började jobbet kvart över sex imorse så han körde mig hem. det gick ju bra, bortsett från att jag fick bildörren i huvudet.. haha vad klantig jag är. fick en bula direkt, och aj vad ont det gjorde.. Men kom hem iallafall och kröp ner i sängen igen och sov några timmar till.
Nu är jag uppe (eller har varit ett tag) ska strax hoppa in i duschen och sen hjälpa mamma med bokföring. yay.
Ser framemot helgen iallafall, bror kommer och hälsar på sen blir det tvspelskväll med Rayman origins och Sonic Allstar racing , som min älskling beställt :)
Så glad att jag har diiiiiiig.
Just det. Stockholm om två veckor. hotellfrukost <3

woopwoop

tjaaaaaaaaa!
Hahaha vad roligt, såg att jag blev länkad i DennisM's blogg, roligt :) Hans läsare verkar ju inte vara helt smarta, då de trodde på att han hade träffat Selena Gomez? Jamen visst ja.
det regnar. jag älskar regn. när jag inte är utomhus.
idag blir det transkribering i massor. sen bokföring. sen dans dans dans. love it. med min ängel. Min ängel som just nu är och shoppar massor. Och som har beställt två xbox spel jag velat ha så länge. Han är bäst, min finis. Spelkväll i helgen, jajajaja! :'D
Min fina pappa fyller år idag med. hey oldie. bäst är han också. Han fick en kapten-keps han kan ha på segelbåten, där han verkligen är The Captain. Skotar, sköter rodret, läser sjökort, mäter vindstyrka. Han är bra han där.
Kikade på lite fotokurser på Göteborgs Universitet igår, bestämde mig för att söka in till ett par. Men behöver en kod de ska skicka, hoppas den kommer innan den 16e då man inte kan anmäla sig längre.
Ska läsa om Kameran, samt den analoga färgprocessen. ÅH så intressant! Hade en sån otroligt dålig fotolärare på gymnasiet, så lärde mig inte alls så mycket jag ville.
Hoppas jag kommer in.
från weheartit.com
I'll make better mistakes tomorrow

Have I ever told you....
En dag ska jag ha en sånhär tatuering. Jag längtar tills den dagen. Ett fredstecken. För det är något jag brinner för.
Give peace a chance. Kan nog inte förklara hur mycket jag verkligen älskar den här symbolen.
JAG HATAR KRIG.
Antingen, på höften, foten, under nyckelbenet, handleden (som LadyGaga) skuldran...
(min yogalärare har ett peacetecken på foten. Så fint.)
Det här är också en dröm-tatuering. En låtrad av min favorit i hela världen, Håkan Hellström.
Han har hjälpt mig så många gånger!!

Ser du något bakom molnen

TJA KIDZ.
(och mamma och pappa.)
Sitter just nu och dricker mysgott te (rabarber&vanilj) och äter mörk choklad. sofistikerat.
Lägger över lite grymma bilder också.
Är ledig idag, jobbar 7-14 imorgon, 7-14 på torsdag och 16.30-21,30 på fredag. Långfredagen. Hört att det är grym ob då. gott. Ska bli så roligt att få jobba igen.
Lite senare kommer min Joakim hit, mysigt! Då ska vi minsann leta upp en brevlåda - fick ett intressant besked idag, och ska skicka tillbaks en blankett med min namnförteckning på så... ehe, ni förstod inte något av det där, eller hur? haha. jaja.
Åh. Har fått en ny favoritlåt förresten. Den svenska björnstammen - Svalkar vinden. UNDERBAR!
SÖTA BETTY!
(funktioner som fanns i kameran, fisheye och målning. Sötis betty.)
TJENA FÖRRESTEN! :D