hejtisdag

halllåå.
åh, vad jag inte ville gå upp imorse. Men har massvis att göra idag... bleh. Först och främst ska jag övningsköra. Och vid ett tar jag bussen in mot jobbet. Jobba 14-21.30 idag. Det blir nog braaa tror jaaag.
Imorgon ska jag in till Kungälv och fixa bok till det där jäkla provet jag ska göra. Och sen ha körkortsteori i 45min.
Trevligt. Och sen är det dags för dans igeeeen, roligt.
Sitter i endast morgonrock just nu, damnit. vad ska jag ha pååå mig?! alla mina kläder ligger ungefär i tvättkorgen. goodjob.
såg att alla toppbloggare, dvs kissie,amir,danielparis,steffi, osv ska åka till åre idag. woah vad jag vill åka skidor just nu! Blir ju trysil vecka 11, och då följer också min älskling med, längtar så otroligt mycket! Bästa jag veeeeeeet.
Nu måste jag duscha. pusssssar.

Vill ha snö igen!


iwannabeatestpilot

hejjj.
Har precis anmält mig som Testpilot hos Smartson. Anmält mig för Blåband, kryddmixblandning, Grönsaksblandning hos Findus och choklad hos Cloetta. Hoppas jag får testa! Verkar hur kul som helst. :)
Annars händer det inte mycket, jag och Joakim sitter vid varsin dator och är gaaanska osociala. Men så får det vara ibland.
Igår hade vi det massa mysigt, först var vi iväg och buggade (som förövrigt bara blir roligare och roligare. trodde det skulle vara urtrist men faktiskt inte!) och sen när vi kom hem hade vi köpt med oss färska jordgubbar och chokladglass, vilket vi gjorde iordning och åt framför tvn. Så mysigt! :D
I förrgår klippte jag mig också. Kort. Riktigt kort. Dock älskar jag att ha kort hår, så lättare att hålla koll på!
På den här bilden ser man inte jättebra, men ungefärligt! Jag ser tydligen mycket äldre ut. Vilket är till min fördel. ;)
Här på Bergakungen i tisdags. Skulle in och se om det gick någon film, men ickeee. Ingen bra iallafall.
Vi gick hem och åt pastasallad istället.
Såhär såg det ut i måndags. Jag och mamma på detdär fina cafét i Haga. Hallon&Lakrits té var så gott.
Mmmmmmm.

#göteborgjagkommersaknadig.

Hej!
Sitter och lyssnar på Simon&Garfunkel, dessa underbara varelser. Sound of silence och The Boxer. Skölja öronen lite, som pappa säger.
Har haft en underbar dag i storstaden idag. Åh, vad jag tyckt om den!
Vaknade upp vid åtta, ringde ett jobbsamtal och sen var dagen igång. Myste en stor stund i lägenheten, lite tvtittande och sånt där med Joakim. Fastnat för serien Medium. Grymt bra.
Sen var det ut i kylan, tog en promenad från Johanneberg ner till korsvägen, köpte baguette och bara myste en lång stund. Sen promenerade vi vidare upp på avenyn och tog bussen hemåt igen.( ÅH vad jag kommer sakna dessa dagarna förresten!!!!(måste bara skriva av mig detta) Att vakna upp i göteborg och kunna gå ut på en promenad. Avenyn ligger på gångavstånd. AHH. Vi har bara denna veckan kvar i lägenheten. Sen bor vi inte där längre. I April flyttade Joakim in, nästan ett år har gått!
Kommer ihåg i början, då allt var nytt och jag var överlycklig över att få komma närmare göteborg, som jag älskar så mycket. Nu är det slut på dagarna i stan, nu tar det återigen 1½ timme att komma in. Blä. Meeeeeeen jaja. I'll get used to it I guess. Men varje gång jag kommer se 42:an och 52:ans buss kommer jag gråta inombords. För jag kommer inte kunna sätta mig på den och komma till Mossen och Chalmers studentbostäder. Uhuuuuu. )
Sen kom mamma och hämtade mig, vi åkte till Vegagatan där vi bestämde oss för att ta en fika på ett café. Sagt och gjort, vi ställde bilen och promenerade till Haga. Gick i små söta butiker, och sen till ett mysigt café och drack Hallon&Lakrits té och åt kladdkaka. Sen gick vi i lite mer butiker och sen åkte vi hemåt. Åh så mysigt. :)
Är hemma nu, ska göra ordning mitt rum och senare tända rökelser som vi köpte, med lukt av Jordgubb och en med lukt av Viol. Mmmm. Sen blir det lite InDesign arbete och Det Okända på tv.