Smile





thursday

åh! kom precis hem från skolan, har varit ute en minisnabbis och fotat i trädgården, men så dog batteriet :((( har inte fotat på år och dar, så nu ligger kameran på laddning och jag är laddad inför en photospree sen!! var sååå längesen, kände verkligen att jag behövde få fotat lite nu :)
har iaf vart en awesome dag, först vaknade jag upp bredvid min sötis i göteborg, drog till skolan vid sju, höll ett svenska tal vid 8. Gick jättebra kändes det som! Fick reda på igår att jag skulle göra det idag, och då skulle jag till göteborg efter skolan, och talet låg hemma... så pappa fick skanna in det och skicka det... tack pappis :D lärde iaf mig det relativt fort...
anyhow... sen har jag puttat Nannas bil ut från en parkering, för batteriet hade tagit slut... så fick greja med startkablar och grejs, lite roligt ;)
Sen har jag hängt med två sötisar, eddie och lina. Bråkat med Eddie, han slickade mig på kinden :(( eww.
Har iaf varit en gosig dag!
Hoppas på att min korv kommer ut till ön ikväll, annars blir det efter skolan imorgon.

ooooch, imorgon ska jag hämta min studentmössa!! heeeelt sjukt. vad roligt :D Sen blir det vikingamarknad med massa korvisar ^^ roligt.

hehe, massa fixx :P nannas söta bil!


Nannas bil, och josefinas bil :D häromdagen när vi var ute på roadtrip till ytterby :P


mina helt normala kompisar... ;)



aww, titta vad jag fick av joakim igår på våran 6månaders dag :D Såå fint! <3




rainbows and butterflies

jag är glad. för även om livet är man förjävligt fördetmesta, så finns det ändå de där små ljusglimtarna som gör att man orkar med allt det jobbiga! Små stunder av lycka, byggda på magi. Som när jag ser min kärlek. Han, som får mig att må sådär bra... han som kan pigga upp mig bara genom att ta min hand. Allt blir bra. Bara jag har Dig vid min sida.
6 månader har jag fått vara såhär lycklig. Det känns så mycket längre... Ett halvår. (på onsdag) Jag önskar att jag får spendera min tid med dig ett bra tag framöver...


sunny sunday

åhåhå, vart en sån sjuuukt nice dag idag! hängt med joakims kompisar idag, först uppe på pizzerian, satt där och chillade i solen ett bra tag, de andra käkade och jag och joakim drack energidryck... sen hem till bullen, kalsongsöndag... satt och kollade på jackass 3 med sex stycken killar bara iklädda kalsonger, dä najs! kollade på när dom satte fast klädnypor på varandra och sprang runt i kalsonger utomhus.... galningar. men förjäkla skön dag! nice dagenefter häng...

har precis käkat middag här hemma, med mormor & co...
känner tomheten efter att joakim åkte, han har ju vart här i 5 dagar nu... tomt utan honom. men blir förhoppningsvis baconmåndag med honom och de andra pojjjjkarna :D

eh ja...



från festen igår.... :P



kasta påskägg...





lovigt

åhå, har världens bästa lov just nu.
dock var jag sjuk i måndags, så var bara hemma och hade ont. I tisdags kom en nanna och en eddie hit, sötisar! de sov över, och på onsdagen kom min love hit. Han har sovit här i två nätter nu, vi har haft maaassa mys. Igår handlade vi mat och godis, låg vid tvn och joakim berättade om den nordiska mytologin, älskar att lyssna när han berättar om massa mytologiska berättelser...
Idag åkte joakim iväg hemåt på tjörn, och jag och mamma åkte in till läkarhuset i std. Undersöktes där, och tog blodprov... fyyyyy vad jag inte tycker om blodprov! Ryser i hela kroppen, det gör faktiskt ont :(
Sen har jag inte gjort så mycket mer, ligger och ser på en film just nu.. vid halv nio ikväll kommer Joakim hit igen. Imorgon är det påskafton, that means påskmat och senare fest på kvällen :)


btw. köpte världens godaste saft igår. hallon persika. yummi.




Tor!


sunday bloody sunday

jag har inte sovit ordentligt på två nätter. den här jäkla hostan alltså, it slowly kills me.
transporterade iallafall mig bort till storstaden i fredags, och blev kvar där tills idag. haft en såndär otroligt lugn helg. bara legat i sängen framför tvn typ hela tiden, för jag har inte orkat göra nånting annat. Men myyysigt ändå, allt blir mysigt med joakim! :)
Nu är jag hemma efter en hemsk hemresa, som bestod av ett fullt tåg, skrikande bebisar och slut på busskortspengar.. hoppas på en natt med iallafall lite sömn :)
På tisdag och onsdag blir det projektarbetande, och resten plugg och joakim-mys. Lov är underskattat...
love this pic :)

20:13 13/4

sitter i soffan och kollar på sos international. just nu handlar det om tsunamin i thailand. fyfan! en familj som filmat allting. precis när vågen kom. så hemskt att se! man blir verkligen berörd.

update: okej. familjen som filmade förlorade mamman och äldsta systern. heeeeeeeeeeeeeemskt.

Har varit ute med molle, shit vad jobbigt det var. har ju legat i soffan hela dagen... så det var jobbigt att sätta på sig skorna och gå med en hund som drar massor... plus att jag hostar sönder och min hals bränner.

hoppas mamma kan köpa lite frukt och saft :)

har nationella i svenska b imorgon, 5h! hur fasen ska jag klara det :P yay! ^^

längtar också efter min pojkeeeee. blir filmkväll på fredag, mysi.


hosthost

hai.

sitter nere i vardagsrummet med både mamma och pappa, vi ser på pluras kök. rätt mysigt.
dock gör det ont varje gång jag säger ett ord. lite jobbigt. men imorgon blir det skola, och sen promenad med molle-hunden :) sötisen.
längtar till lovet nästa vecka, shait vad jag behöver lite ledighet nu. min hjärna består av tankar på vad jag måste göra och såntdär. men det blir iallafall lite projektarbete, naturplugg och matteplugg. hah. :')


Det här var ju tråkigt.

Vaknade 06:30, kunde knappt svälja för det gjorde så ont i halsen. "Fan då, har ju idrott idag...ska jag gå eller inte?" Men eftersom jag knappt kunde prata så var svaret rätt givet...somnade om, vaknade några timmar senare och sjukanmälde mig. Har hittills blivit kurerad av mamma med alla möjliga saker, tabletter och c-vitaminer.

Igår var det förövrigt en fin dag, klarade matteprovet(!!!!!) och det gjorde hela min dag, spenderade den i göteborg med min favoritpojke. Lärde honom lite om tvättning, det gick braaaa. Sen gjorde vi bacon, eller ja, baconsallad för min del och pasta&bacon för hans del. Det var ju faktiskt baconmåndag.
På eftermiddagen kom min far och hämtade mig, sen blev det träning kl.19.

Vill se en film. Men min filmdatorsladd funkar inte. Får låna mammas... Måste se klart Despicable Me och börja se på The king's speech.
Sen ska jag dricka massor av chai-te. gotti.

orkar inte ta tag i alla klädhögar som växer sig större på mitt golv.... orkar heller inte ta tag i allt det där andra.

nejnejnejnej.

133 dagar kvar.

såhär cool är jag inte idag. idag har jag myskläder och är osminkad. om ni ville veta.





boy I've never loved someone like you






I've got a pocket full of sunshine

fullspäckad helg! mysemys.
I fredags var det förfest hos Luke, sen utgång till Rockbariiiis. Himlaaaaa nice.
Vaknade i joakims lägenhet, vid halv två kom hans föräldrar och hade med sig lite stuff, bland annat en ny tv :) Så det fixades och donades, tills klockan blev fyra, då vi åkte med dem till tjörn.
Blev middag med min faaaamiliaaa, martin och louise är hemma i helgen med! trevligt.
Sen läggdags, upp klockan nio idag... Joakim åkte hemåt och jag och mamma åkte ut till Pilane, där jag skulle på en arbetsintervju. Tyckte det kändes helbra, hoppas hoppas :)
Sen vart det plugg och såntdär. Nu har vi precis ätit middag och firat pappa lite, som fyller år imorgon.
Måååååste sova snart. mina ögon stänger sig av sig själva typ.

Imorgon är det matteeeeproooooov....... sen hjälpa joakim med tvätten och äta bacon (baconmåndag!) sen tillbaks till skolan för rörlig bild.
Träning imorgonkväll med. woho.



konstigt att jag inte ser ut såhär längre. med glasögon menar jag..




OCH: IFK SKÄRP ER! man blir ju mörkrädd...!

home is wherever im with you

amagaad vad fort denna veckan har gått!
imorgon är det destination stora staden igen för lite kvalitetstid med pojkvän. får dock vänta två timmar på honom innan han slutar...
det lutar mot rockbaren på kvällen, alltid lika trevligt! ;) Längtar verkligen efter sommaren nu....
yaya, nu blir det packning och sen en film innan läggdags, matte tidigt imorgon..yaaay.

puss.

lite sommarsköna bilder..




she's not perfect. you are'nt either

hai.
knepig dag. mixed feelings. sov i göteborg inatt. älskar göteborg by night. var på korsvägen och lite varstans igårkväll. tycker om joakims lägenhet. dock blev det väldigt konstigt imorse. gick därifrån utan att ha ätit frukost, borstat tänderna eller hejdåpuss. fast egentligen lämnade jag kvar nåt där...
kom till skolan , ingen lektion.... så ovärt! Så tog bussen hem till tjörn. Har fått småpluggat lite, duschat en varm lång dusch, torkat lite onödiga tårar och ätit baconsallad. Sallad är min nya grej. gör sallad av allt nu för tiden.
 Igår var det köttbullssallad. I helgen köttfärssallad, baconsallad, kycklingsallad. Gotti.






En korv med stökigt rum, matteplugg som väntar och en hungrig mage... det går bra nu..



photoshoot!

Idag fotograferade jag eddie till en uppgift, men vi hann också med lite bilder på mig med... ;)










Och en snygg Eddie! :D


A true friend is someone who sees the pain in your eyes while everyone else believes the fake smile.

Helt underbar helg!
I fredags var vi på förfest hos Luke med massvis med sköna folks, ute på hisingen eller nåt sånt. Förstod inte riktigt vart spårvagnen tog oss. Senare var det tänkt utgång mot Rockbaren, med jag och joakim kände oss trötta så vi tog bussen hem till mig på ön och sov istället.
På lördagen åkte joakim hem och packade det sista, sen flyttade han ifrån tjörn! Jag åkte till stenungsund och hämtade ut mina nya glasögon, sen blev det en tur till kära göteborg igen. För att hjälpa till med flytten. dock kände jag mig bara ivägen på Joakims 18 kvadratmeter ;) Men det gick brabrabra! När allt var fixat, möbler på plats och allt annat grejat så tog vi en promenad till Willys för första handlingen. Dock glömde vi tusen saker.... vi åkte hem och lagade mat, sen kom christoffer och vi gjorde ordning oss, sen var det åter igen dags för förfest hos Luke därvardetnuhette. Treeeevligt trevligt, och denna gången blev det utgång till käääära Rockbaren! Mycket nice kväll må jag säga. Vid ett tog jag och joakim bussen hem till hans lägenhet.
På söndagen åkte vi till några av joakims kompisar för lite födelsedagsfirande. tårta och bullar, gott. :) Sen åkte vi hem till lägenheten, lagade lite mat och sen var det dags för mig att åka hem till ön igen.... tråkigt.

men grym helg!

just det, klippte mig kortkort i fredags med! Här med kort hår och glajjorna på :)



¨


fin utsikt från lägenheten.... :P